19. december 2014
Julekort fra Related
Nu er 2014 ved at gå på hæld, og når vi i Related kigger tilbage på året, er vi mere end tilfredse, og vi kan ikke vente med at tage hul på det nye.

Selv med jysk beskedenhed kan vi kun se tilbage på 2014 som et fantastisk år. Blandt mange højdepunkter vil vi fremhæve:
 
  • Udgivelsen - og ikke mindst - modtagelsen af vores omfattende rapport Travel Behaviour & Destination Images 2014, der kortlægger de nordiske turisters rejseadfærd
  • Udvidelsen på vores svenske kontor med vores nye kollega Helene Hofverberg
  • Afholdelsen af vores tech-event Techbrief 2014, som voksede sig større fra sidste år, og som kommer igen i 2015 (to gange)
  • Vokseværk i kundeporteføljen med nye turistdestinationer som Flandern og Fort Myers og branding og kommunikationsstrategier for Hærvejen og Vejledningskontoret i Undervisningsministeriet 
  • Spændende rejser, messer og kundebesøg til i blandt andet London, Florida, Kenya, Etiopien og Grækenland
  • Ideudviklingstur til femstjernet spa-hotel i Flensborg og ikke mindst en festlig julefrokost 
Mange af os går på juleferie fra i dag, men kontoret lukker først mandag eftermiddag, dvs. første ”lukkedag” er den 23. december. Vi åbner igen den 2. januar, men de fleste er først tilbage mandag d.5. januar. Hvis du har akut brug for at komme i kontakt med os inden da, så ring på 22 31 59 30.  
 
Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår, og vi håber på et ligeså begivenhedsrigt år i 2015.
 
De bedste julehilsner
 
Related
 
 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...