5. oktober 2011
Jagten på vores nye praktikant til forårssemestret 2012 er gået ind
Hvert semester har Related en praktikant tilknyttet, og jagten er nu gået ind for at finde en ny praktikant til forårssemesteret.

Hvert halve år sker der en lille rokade i Related. Vi har nemlig fornøjelsen af at have en praktikant tilknyttet for et semester ad gangen. Praktikanten får mulighed for at omsætte den teoretiske viden fra skolebænken til praksis og får indsigt i en lang række kommunikations- og PR-opgaver inden som fx pressearbejde, tekstproduktion, digital markedsføring og analysearbejde.  

Du kan se praktikopslaget her

Ansøgninger kan sendes til projektlederchef Trine Abild, som også står til rådighed for eventuelle spørgsmål. Trine kan kontaktes på mail tra@related.dk eller tlf. 6155 5869.

Ansøgningsfristen er den 8. november 2011.
 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...