17. april 2015
Jagten på efterårets praktikant er sat ind
I Related har vi tradition for at have tilknyttet dygtige praktikanter, som er med til at løse de mange opgaver, der dagligt passerer igennem kontoret. Nu går jagten ind på en dygtig kandidat til efteråret.

Hvert semester har vi i Related en eller to praktikanter på kontoret. Som praktikant i Related får man foden inden for i kommunikationsbranchen og lov til at prøve kræfter med en lang række af PR- og kommunikationsopgaver som pressemeddelelser, nyhedsbreve, sociale medier, events, kampagneplanlægning og analyseopgaver.

Vi er netop begyndt at lede efter den praktikant, der skal være en del af holdet i efterårssemestret 2015. Vores praktikanter er typisk kandidatstuderende på en kommunikationsrelateret uddannelse og er tilknyttet Related i et praktikforløb på seks måneder ad gangen.
 
Interesserede praktikant-aspiranter kan læse hele stillingsopslaget her.
 
Ansøgninger sendes til Strategic Director og Partner Trine Abild på tra@related.dk, ligesom eventuelle spørgsmål også kan rettes til hende på mail eller på tlf. 6155 5869.
 
Ansøgningsfristen er mandag den 4. maj kl 8.00.
 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...