3. maj 2014
Iværksætteri og innovation på tværs af grænsen
Da der for nylig blev afholdt Dansk-Tysk Erhvervsdag i Flensborg, var Relateds Hanna Johansson med for at præsentere nogle af projekterne i vores netværk og dele praktiske erfaringer omkring PR og turisme med andre fra turismebranchen. De overordnede formål med dagen var iværksætteri, innovation og networking for at styrke alle typer af erhverv på tværs af den dansk-tyske grænse.

Hanna Johansson var for nylig i Flensborg for at fortælle om PR-indsatser inden for turismebranchen og fremlægge nogle af de cases, Related samt partnere har arbejdet med.
 
Anledningen var Dansk-Tysk Erhvervsdag, der inviterede til en dag med iværksætteri, innovation og networking på programmet for at sætte fokus på erhvervet i det dansk-tyske grænseområde. I løbet af dagen blev der også uddelt en innovationspris, der i Danmark gik til AspIT og i Tyskland til Institut für eHealth und Management im Gesundheitswesen. Efterfølgende blev deltagerne delt op i inspirationsfora, hvor de fik mulighed for at netværke og udveksle erfaringer inden for forskellige brancher og temaer.
 
Oplevelsesøkonomi og turisme på programmet
Af fora var fx bæredygtighed, sundhed og velfærd samt oplevelsesøkonomi og turisme repræsenteret, og Hanna Johansson deltog i sidstnævnte gruppe. Hanna Johansson har tidligere arbejdet med turisme i Flensborg i en lang årrække og var glad for at kunne dele ud af både sin egen og Relateds store erfaring med emnet.
 
- Mit oplæg blev rigtig godt modtaget, og det var meget spændende og inspirerende at være en del af erhvervsdagen og få lov at dele Relateds erfaringer og samtidig høre om andre vellykkede projekter inden for turisme, fortæller Hanna Johansson, der sammen med de omkring 300 deltagere havde en udbytterig og spændende dag. 
 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...