7. februar 2013
Hva' hulan skal en designer i Related?
Vi har indgået et partnerskab med syddanske designere. Det skal hjælpe os med at blive en endnu mere innovativ virksomhed. Læs, hvad stregtegninger har med et PR-bureau at gøre.

Design. Når du hører det ord, tænker du formentlig tøj, møbler, nipsting til hjemmet, indpakning eller udsmykning.

Det gjorde vi i hvert fald. Men så kom vi i kontakt med Design2innovate – et EU-projekt med epicenter på Syddansk Universitet og Designskolen i Kolding. Og det var så inspirerende, at vi meldte os som partner på projektet. I projektbeskrivelsen hedder det blandt andet:

- Formålet med Design2innovate er at hjælpe små og mellemstore virksomheder i Region Syd (Syddanmark, red.) med at udvikle forretningen og skabe vækst gennem brug af design som et redskab. Design tilbyder gennemprøvede og effektive metoder til at fremme innovation, forstå og inddrage brugere, finde den hurtigste vej fra ide til afprøvning og sikre bæredygtighed i produktionen.

Nye ideer med visuel tilgang 
Partnerskabet betyder bl.a., at vi får turbånd til kompetenceudvikling med fokus på designtænkning. Vi kan muntre os med alt fra konsulentbesøg på kontoret over åbne kurser til individuelt tilrettelagte uddannelsesdage. Målet er at blive endnu bedre til innovation og konceptudvikling.

Designtænkning vinder nemlig mere frem som udviklingsmetode. Den kan minde om andre innovative metoder, men adskiller sig bl.a. ved at være mere visuelt båret.

- Til dagligt arbejder vi meget med ord. Vi læser, vurderer og skriver ord, så det bliver spændende for os også at tænke i stregtegninger og skitser. Målet er ikke at blive små Jørgen Clevin’er. Designtænkningen skal supplere de innovative metoder, vi allerede bruger, og derfor glæder vi os meget til samarbejdet med designerne, siger Peter Bang Overby, innovationsansvarlig i Related.

Design2innovate løber frem til udgangen af 2014. Læs mere om det store erhvervsprojekt her: http://design2innovate.dk/
 
 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...