16. juni 2014
Globalt PR-netværk skifter navn og udvider
Tourism Trademark hedder nu Travel Lifestyle Network. Siden Related blev en del af netværket i 2010, er mange andre bureauer blevet en del af det globale PR-netværk, som fortsat vokser. Dermed har Related partner-bureauer i Europa, Indien, USA, Australien, Dubai - og snart Korea.

Relateds globale PR-netværk Travel Lifestyle Network – der for nyligt har skiftet navn fra Tourism Trademark – har fået et nyt familiemedlem. Koreanske GEOCM bliver en del af netværket pr 1. juli 2014. Med det nye bureau, der blandt andet varetager marketing for julemandens postkontor i Finland, tæller netværket 12 medlemmer verden over.

Da Related blev en del af Tourism Trademark i 2010, inkluderede netværket medlemmer i Tyskland, Spanien, Italien, Storbritannien, Frankrig, Holland og Belgien. Siden da er bureauer i Luxembourg, Østrig, Indien og Dubai blevet en del af familien – og nu også Korea.
 
Verdens første globale PR-netværk
Foruden det nye navn er mange ting uændret. Travel Lifestyle Network er stadig verdens første globale PR-netværk indenfor turisme- og rejsebranchen, og kunderne tæller alt fra destinationer, hoteller, flyselskaber, livsstilsbrands og meget mere.
 
- Travel Lifestyle Network er verdens førende PR-netværk indenfor turisme- og rejsebranchen, så vi er selvfølgelig stolte af at være en del af denne eksklusive gruppe, siger Relateds direktør, Henrik Koch.
 
Nyt navn, nyt website
I forbindelse med navneændringen har Travel Lifestyle Network også fået en helt ny hjemmeside, hvor du kan læse mere om bureauerne og hvad netværket kan gøre for dig.
 
Se mere om Travel Lifestyle Network her og følg med på Facebook her.
 
 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...