28. september 2011
Ergoterapeuter får tips om kommunikation
Related underviste forleden kommende ergoterapeuter i mundtlig formidling og ideudvikling. VIA University College havde henvendt sig for at få en gæste-underviser med hands-on-erfaring inden for kommunikation. Det er ikke første gang, vi får den slags henvendelser. Vi har bl.a. tidligere undervist i interviewteknik og nyhedsformidling.

Telefonen og tastaturet var forleden udskiftet med tavle og kridt for en af vores kommunikationsspecialister. Dagen bød nemlig på undervisning i kommunikation i stedet for tekstarbejde og rådgivning.

VIA University College, Ergoterapeutuddannelsen i Århus, ønskede hjælp til undervisning i mundtlig formidling. Anledningen var en stor præsentation, som de studerende skulle levere senere på ugen.

Vi rykkede ud og stod for fire timers oplæg om kommunikation, hvor de studerende fik tips og værktøjer til generelt at formidle mere personligt og levende.

Til sidst blev de kommende ergoterapeuter udsat for en ide-workshop, hvor vi arbejdede med at gøre dem bedre til at associere og få gode ideer.

Fingrene i kommunikationsmulden
Seancen på Ergoterapeutuddannelsen er den seneste omgang undervisning, som vi har været ude til. Tidligere har vi holdt oplæg om interviewteknik, nyhedsformidling og skriftlig kommunikation på forskellige uddannelsessteder.

Vi er glade for henvendelserne om undervisning.  Vi mener, at vi har noget at tilbyde. Ikke mindst fordi vi arbejder med kommunikation hver dag.

Udgangspunktet for undervisningen er vores kommunikationsfaglige baggrund fra blandt andet universitetet, Journalisthøjskolen og Handelshøjskolen. Samtidig har vi fingrene nede i den daglige kommunikationsmuld. Det betyder, at vi kan trække på aktuelle eksempler og cases fra virkelighedens verden.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker gæste-undervisning i kommunikation i bred forstand.

 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...