2. februar 2012
En lille ny relation
Mia Nielsen er på barselsorlov frem til november måned.

Den 9. januar kom en lille dreng ved navn Emil til verden. Han er en sund, rask og rolig dreng, men også de skal passes. Derfor gik vores kollega, Mia, på barsel et par dage inde i det nye år.

Mia, der primært arbejder med vores internationale kunder og turisme, er derfor ikke tilbage i arbejdstøjet før til november. Indtil da har Karin overtaget hendes opgaver, så Mia kan nyde tiden med lille Emil.

Tillykke til Mia. Vi håber du får en dejlig tid – og lidt søvn ind i mellem.

 

Mia Nielsen

Account Executive
Cand.ling.merc i virksomhedskommunikation
mia@related.dk
Mob. +45 61 61 32 95

Mia har en baggrund som cand.ling.merc i strategisk virksomhedskommunikation og bachelor i tysk erhvervssprog fra Handelshøjskolen i Århus. Hun kom til Related i september 2008.

Mia arbejder primært med Relateds internationale kunder og med vores kunder i turistbranchen.

I fritiden nyder Mia at lave god mad til venner og familie og tage på storbyferier rundt i verden. Og med en mand der arbejder for LEGO, bliver den kreative side ofte udfordret om søndagen, hvor de farvede klodser trylles om til indiske paladser, Eiffeltårne og rumskibe i det lille hjem.

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...