24. maj 2012
Efterårets praktikant er fundet
Vores næste relation er fundet. Han hedder Søren Hedegaard Jensen og er i øjeblikket i gang med sin kandidat i virksomhedskommunikation ved Aarhus School of Business.

Lige siden Related kom til verden tilbage i 2003 har det været fast procedure at have en praktikant tilknyttet virksomheden. Og efteråret 2012 bliver selvfølgelig ingen undtagelse.

Den nye praktikant, Søren Hedegaard Jensen, starter i august måned, hvor han det følgende halve år skal indgå som en del af Related-teamet her i Vejle.

Søren kommer fra Aarhus School of Business, hvor han i skrivende stund er i gang med første år af sin kandidat i virksomhedskommunikation. Inden kandidatårene tog Søren en bachelor i Marketing and Management.

Vi glæder os meget til at byde ham velkommen på kontoret.

I samme åndedrag vil vi gerne sige mange tak for alle de ansøgninger, vi har modtaget. Det er fantastisk at opleve en så stor interesse – også selvom vi kun har plads til en enkelt.
 
 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...