10. februar 2014
Besøgsrekord på nordiske rejsemesser
For Related er året skudt i gang med flere besøg på nordiske rejsemesser. Pia Sørensen har været på rejsemesser i både Oslo og Helsinki, hvor kontakten med Relateds kunder blev styrket, og relationer til potentielle samarbejdspartnere blev skabt.

Den anden weekend i januar fandt Reiselivsmessen sted i Oslo på Telenor Arena, hvor 600 udstillere fra såvel den nationale som internationale rejselivsindustri havde fundet vej til messen. Denne gang var det 13. gang, messen blev afholdt og besøgsrekorden blev endnu engang slået med 45.390 besøgende mod 45.145 året før.
 
Stigende rejselyst i Norge
Det stigende besøgstal afspejler den generelle tendens i den norske turistbranche. 
- Det norske rejsemarked er i stærk fremgang, og det norske publikums interesse vokser. Dette stigende køberpotentiale bekræftes også af Relateds kunder i Norge, forklarer Senior Account Manager Pia Sørensen fra Related. 
 
Hun håber, den øgede interesse vil påvirke niveauet på rejsemesser i Norge fremover, så branchen kan inspirere og informere både samarbejdspartnere og det voksende antal turismekunder til at bevæge sig mod nye destinationer.
 
- Jeg har både afholdt succesfulde møder med vore eksisterende turismekunder på det norske marked samt været i positiv dialog med flere nye emner, fortæller Pia Sørensen og påpeger vigtigheden af disse messer: 
 
- Relateds positive relationer til rejsebureauerne i Norge bliver understreget og styrket i det personlige møde, som det sker her på messen. 
 
Bloggere på rejsemesse i Helsinki
Weekenden efter fortsatte Relateds udsendte medarbejder til Helsinki, hvor hun repræsenterede vores turismekunder på rejsemessen Matka. Matka er nordens største rejsemesse, og i løbet af messens fire dage kunne gæsterne opleve 1100 udstillere fra 70 forskellige lande. Som noget nyt havde Matka i år lavet et specielt program for 35 nordiske rejsebloggere, som inkluderede morgenmad med destinationsrepræsentanter, oplæg om samarbejde mellem bloggere og rejsebranchen samt et finsk sauna event. Desuden blev der tilknyttet hashtags til arrangementet.
 
Finsk fremgang
Rejsemessen havde i år 67.000 besøgende, og interessen på det finske rejsemarked er efter nogle stille år igen stigende, hvilket gjorde messen til en særligt positiv oplevelse. 
 
-Der spores optimisme og en tro på en bedre økonomi i Finland, hvilket i høj grad påvirker interessen for rejser og nye destinationer i 2014, forklarer Pia Sørensen.
 
Pia og resten af Related ser frem til at udvikle de nye relationer, der blev knyttet til rejsebureauerne og operatørerne på de to messer.
 
 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...