21. februar 2011
195 lovende minister-aspiranter
I Related har vi den sidste måneds tid søgt efter både en skarp tekstforfatter og en dygtig bogholder/administrativ medarbejder. I fredags tikkede de sidste ansøgninger så ind, og nu begynder så den svære udvælgelsesproces.

Vi er rigtigt glade og stolte over, at så mange har lyst til at blive en del af ministerholdet og glæder os nu til at få kigget det hele igennem – og ikke mindst til at møde de bedste kandidater.

Hvis nogen af jer følger med her, vil vi gerne sige tusind tak for den store interesse for begge jobs. Det sætter vi rigtig stor pris på.

De nye ministre vil naturligvis blive præsenteret, når de er fundet og har været i audiens hos dronningen.
 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...