26. september 2013
Jeg er så glad for min cykel - og for visuel PR
Related har hjulpet VisitVejle med præsentationsfilmen ”Get wheeling in Vejle”, der skal fremme cykelturismen i området. Vi var med hele vejen fra konceptudvikling til optagelse og redigering af filmen.

Vejle-området er en slikbutik for cykelsultne personer. Terrænet er kuperet, naturen er varieret, og seværdigheder lokker over hele kommunen.

Det har cykelturister fra ind- og udland allerede opdaget, men de gode omgivelser giver plads til endnu flere. Derfor har VisitVejle sat gang i en stor kampagne, der skal fremme cykelturismen i området. 
 
I den forbindelse blev vi bedt om at udvikle og producere en præsentationsfilm til brug på VisitVejles egne medier såsom hjemmeside og infoskærme samt på sociale medier.
 
Skubbende håndværkere og hujende studenter
Vi smurte den kreative kæde og udviklede fem forskellige filmideer – bl.a. en, der hylder Vejle som cykelvenligt terræn med tryk på det venlige. Ideen var at lade to hovedpersoner opleve en masse uventet venlighed, mens de cykler rundt i Vejle-området. På den måde kunne vi skabe en fortælling i stedet for bare at vise flotte landskabsbilleder, som hurtigt ville blive kedeligt for seeren. Det var den ide, VisitVejle valgte. 

Resultatet blev en præsentationsfilm, der i let karikeret og godmodig form viser venligheden i Vejle. 
 
Fx får de to hovedpersoner et skub op ad Kiddesvej, der er én af Vejles stejleste veje, af to håndværkere og bliver senere tiljublet af en lastbil fyldt med glade studenter. Og sådan fortsætter det med meget venlige mennesker, mens de to cykelturister oplever alt fra naturskønne pletter til Jellingestenene. 
 
Lave produktionsomkostninger
Produktionsomkostningerne blev holdt på et lavt niveau, fordi VisitVejle selv skaffede en række frivillige, som gerne ville udleve deres indre skuespiller. 
Derudover skulle vi ikke leje udstyr eller dyre kamerafolk.

I Related har vi vores egen videoproducer, som sørgede for, at der kom gode billeder i kassen på en tætpakket optagedag i Vejle og omegn, og for at de mange timers optagelse efterfølgende blev klippet ned til en film på 2.03 minutter.
 
- Det er blevet en herlig lille film, som sender det signal, vi gerne vil have frem. Vi er meget tilfredse med processen og samarbejdet med Related, siger Wencke Dupont Hansen, der er turismekonsulent i VisitVejle og ansvarlig for den store indsats for cykelturismen.
 
Læs mere om VisitVejles cykelkampagne her: http://www.visitvejle.dk/vejle/cykelferie 
 

Om VisitVejle

VisitVejle er en sammenslutning af turistkontorene i Vejle, Jelling og Givskud, der dækker området omkring Vejle og opland. Gennem tætte relationer til lokale samarbejdspartnere, arbejder foreningen for at højne serviceniveauet for gæster, ligesom produktudvikling og markedsføring også er vigtige fokusområder. Formålet er at sikre de bedste betingelser for turismeerhvervet i området samtidig med, at besøgende får de bedste ferieoplevelser i Vejle og nærområderne.

www.visitvejle.dk 
 

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...