19. august 2015
VisitBritain vælger Related som PR-bureau i Norge
Related er blevet udnævnt som PR- og Trade-repræsentant for VisitBritain i Norge. Målet med samarbejdet er at øge nordmændenes kendskab til Storbritannien og lokke flere til at udforske andet og mere end bare London.
Related skal fremadrettet sikre tilstrømningen af norske turister til Storbritannien, efter bureauet er blevet håndplukket til at repræsentere VisitBritain i Norge. I et tæt samarbejde med de norske medier skal Related udbrede kendskabet til Storbritanniens mange perler og derigennem sikre væksten af norske besøgende og deres forbrug, når de rejser i Storbritannien. En opgave som VisitBritain mener, Related er særdeles kvalificeret til:

- Related præsenterede et meget stærkt udspil, og vi er sikre på, at de vil være i stand til at hjælpe os med at øge antallet af norske turister. Teamet besidder de evner og den ekspertise, vi leder efter – både inden for PR og handel, siger Gary Robson, Manager for Norden og Rusland. 

Storbritannien er mere end bare London
Det norske marked har oplevet solid vækst de seneste år, og det kan også ses på det stadigt voksende antal af norske turister i Storbritannien. Selvom nordmændene er loyale besøgende i landet, er deres valg af destination dog ofte centreret omkring London. VisitBritain vil derfor i samarbejde med Relateds dygtige turismeteam, forsøge at åbne nordmændenes øjne for de mange unikke oplevelser, Storbritannien har at byde på – også uden for hovedstadens grænser.

- Vi er meget begejstrede for at skulle arbejde for VisitBritain i Norge. Storbritannien har et meget stærkt image blandt nordmændene, og vi glæder os til at sprede budskabet om de utallige muligheder, der venter, når man rejser til landet. Hvad end du er interesseret i kultur, musik, shopping, natur eller sport, vil Storbritannien altid have noget nyt at byde på, fortæller Helene Hofverberg, Senior Executive i Related og Account Manager for VisitBritain i Norge.
 
 

Om VisitBritain

VisitBritain er et nationalt turismebureau, hvis opgave det er at promovere Storbritannien i hele verden og samtidig udvikle landets besøgsøkonomi.

Deres mission er at øge tilstrømningen af turister til Storbritannien gennem et bredt samarbejde med både lokale og internationale partnere.

www.visitbritain.com

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...