28. maj 2013
Grækenland er partnerland på 2014-messen i Herning
Grækenland skal være partnerland for næste års ”Ferie for Alle”-messen i Herning, og det betyder ekstra fokus på landet. Related har haft en finger med i spillet.

Feriemessen i Herning har de seneste år haft Danmark, USA og Norge som partnerlande, men næste år er det tid til at sætte fokus på sol og strand. Bl.a. derfor bliver det Grækenland i regi af North Events, også kendt som Kalimera Greece – og i samarbejde med det Græske Turistkontor - der skal være partner for messen i 2014.

Related har dog også haft en finger med i spillet. Som det græske North Events’ forlængede arm på det nordiske marked har Related været med til at arrangere mødet imellem Herningmessens ansvarlige og North Events – et samarbejde, der allerede tog sin begyndelse som et pilotprojekt på messen i 2013.

Partnerskab betyder ekstra fokus på Grækenland 
At være partnerland betyder, at der vil være ekstra fokus på netop dét land under den 3 dage lange rejsemesse i Herning, der er Skandinaviens største. Det ekstra fokus kan bl.a. være i form af en ekstra stor og flot stand, fokus på landet ved messens åbningsarrangement samt events og aktiviteter, der alle præsenterer de græske perler på bedste vis. I kølvandet herpå vil også følge ekstra presseaktiviteter og – arrangementer.

Allerede i år var Grækenland et stort trækplaster på messen. Related assisterede det græske team på standen via North Events, og var med til at organisere konkurrencer om rejser til destinationen og uddele smagsprøver, hvilket medførte køer af Grækenlands-interesserede besøgende.  
 
 

Om North Events

North Events, der også brandes som Kalimera Greece, er en græsk virksomhed med turisme som ét af sine fokusområder. I forbindelse med mange af sine projekter har North Events et tæt samarbejde med Det Græske Turistråd i Skandinavien.

North Events, repræsenterer græske hoteller, destinationer og regioner på de nordiske markeder og tilbyder derudover services som project management, events, workshops og kampagner for at markedsføre Grækenland som rejsedestination i Norden.


www.north-e.com

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...