15. april 2014
Afrikansk stemning på Facebook for Kenyas Turistråd
79% af de nordiske turister finder inspiration online, når de skal på ferie, og især de unge tyer til sociale medier. Derfor har Related oprettet en Facebook-side for Kenyas Turistråd, for at inspirere dem til at udforske Kenyas mange muligheder som turistdestination.
Blandt svenskere, danskere, nordmænd og finner søger 79% ferieinspiration online, og 25% af turisterne under 35 år bruger særligt de sociale medier. For at nå de mange, der søger rejseinformation på nettet, har Related oprettet en Facebook-side for Kenyas Turistråd.

Den kenyanske Facebook-side har til formål både at inspirere rejselystne turister i hele Norden til at udforske Magical Kenya, men rejsearrangører kan også få inspiration på siden og henvise kunder og interesserede til den. Samtidig åbnes muligheden for annoncering på det populære sociale medie.
 
Kick-off konkurrence
Siden er stadig i sin spæde opstart, men der er lagt mange planer for aktiviteterne på sigt. Som første skridt trækkes der lod blandt de første likes om bestselleren Mit Afrikanske Liv, hvilket forhåbentlig får sendt Kenya-siden godt fra start.
 
Hele Norden
Nysgerrige eventyrer og rejsearrangører kan allerede finde flere billedgallerier på Facebook-siden, og visionen er at opbygge et solidt billedgalleri, der afspejler alle Kenyas facetter.
 
Opslagene på siden vil ofte være på engelsk og henvendt til hele det nordiske marked, mens andre opslag vil versioneres til – og kun synliggøres for – enkelte regioner og lande. Mulighederne er mange, og Related glæder sig til at udforske og benytte dem på Kenyas Turistråds vegne. 
 
 
 

Om Kenyas Turistråd

Kenyas Turistråd er en turistorganisation grundlagt i 1997 for at markedsføre Kenya, fremme turismen i det østafrikanske land og styrke Kenyas omdømme.

I Norden bliver Kenya repræsenteret via det nordiske hovedkontor i Stockholm, der samarbejder med lokale PR-bureauer for at styrke Kenyas image i de respektive lande.

www.ktb.go.ke/


 

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...