11. februar 2010
Nyhedsbrev skal trække danskere til Norge

Hos den norske turistorganisation Innovasjon Norge arbejder man målrettet for at tiltrække endnu flere danskere til de norske feriedestinationer. Udover det store website www.visitnorvay.dk er et af Innovasjon Norges midler til at give de mange danske skiløbere og sommergæster en endnu større præference for vort nordiske broderland, er via Innovasjon Norges nyhedsbrev, der løbende fortæller om spændende nyheder på destinationerne, kommende begivenheder og hvilke nye oplevelsesmuligheder, der venter feriegæsterne. 

For at kunne koncentrere kræfterne om sine mange øvrige gøremål, benytter Innovasjon Norge Related som fast sparringspartner og tekstproducent til nyhedsbrevet. Relatedd rolle består i redaktionel sparring i forhold til at udvælge de bedste nyheder og derudfra få disponeret nyhedsbrevet, så nyhedsmikset henvender sig bredt. Ud fra disponeringen står Related herefter for produktionen af samtlige nyhedstekster til nyhedsbrevet.

 

Om Innovasjon Norge

Innovasjon Norge er en global organisation med hovedkontor i Oslo. Organisationen tilbyder tjenester og programmer, der skal profilere Norge som rejsemål samt bidrage til at udvikle distrikterne og øge innovationen  næringslivet over hele landet.

Innovasjon Norge har 18 kontorer i Norge og mere end 30 kontorer i lande over hele verden.

www.innovasjonnorge.no

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...