19. november 2015
Inspirerende Argentina-events i fire nordiske hovedstæder
Argentinas turistråd INPROTUR er aktuel med deres kampagne "Argentina by you", hvor de zoomer ind på de mange forskellige oplevelser, landet tilbyder. Derfor fik Related til opgave at hjælpe INPROTUR med at koordinere og eksekvere en række events i de fire nordiske hovedstæder. Desuden repræsenterede Related INPROTUR på ”Rejsemessen for Kvalitetsrejser” i København.

Argentinas turistråd INPROTUR arbejder i øjeblikket intensivt med at sætte fokus på rejser til Argentina som en del af deres kampagne Argentina by you. De bad derfor Related om hjælp til at udbrede kenskabet til Argentina på det nordiske marked. 

I løbet af oktober og november måned har Related således koordineret og afviklet fire arrangementer for rejsebranchen i henholdsvis København, Stockholm, Helsinki og Oslo – events der i alt samlede omkring 100 turoperatører. Desuden repræsenterede Related INPROTUR på ”Rejsemessen for Kvalitetsrejser” i København – en messe der blev besøgt af mere end 16.000 rejseglade gæster.
 
Et inspirerende indblik i Argentina
I forbindelse med de fire events stod Related for at udarbejde og udsende invitationerne og følge op hos turoperatørerne, ligesom vi var til stede ved alle events. 
 
Til de fire arrangementer blev deltagerne budt velkommen med en præsentation af de forskellige natur- og kulturoplevelser, Argentina kan tilbyde de nordiske turister. I forbindelse med kampagnen Argentina by you har INPROTUR fulgt en række turister på deres rejse i Argentina og optaget inspirationsvideoer af deres oplevelser, og de blev også vist for turoperatørerne. 
 
I Helsinki og Oslo blev der desuden afholdt workshops, hvor turoperatørerne havde mulighed for at mødes med otte argentinske handelspartnere og høre mere om, hvilke produkter de udbyder i landets forskellige regioner – en god anledning til at indgå nye samarbejdsaftaler. Alle aftener sluttede af med et forførende argentinsk tangoshow, velsmagende argentinsk vin og lidt godt til ganen. 

På ”Rejsemessen for Kvalitetsrejser” var Relateds primære opgave i løbet af de tre dage, messen strakte sig over, at inspirere de mange besøgende, fortælle dem om Argentina og besvare deres spørgsmål. 
 
- Det er vores klare oplevelse, at rejsemessen og de fire inspirationsaftner har skabt en fornyet interesse for Argentina på det nordiske marked og fået både turoperatører og de nordiske turisters øjne op for de mange muligheder, Argentina rummer, opsummerer Relateds Hanna Johansson, der var ansvarlig for de fire arrangementer.
 
 

Om INPROTUR

Argentinas turistråd INPROTUR (National Institute of Tourism Promotion) blev etableret i 2005 for at varetage den internationale markedsføring af Argentinas turistattraktioner. Turistrådet består af fem medlemmer, som repræsenterer National Department of Tourism, tre medlemmer udnævnt af Chamber of Tourism of Argentina og tre medlemmer fra Federal Council of Tourism. 

Related arbejder for INPROTUR gennem det spanske agentur Comunicación Iberoamericana, som planlægger og organiserer PR-aktiviteter for turistrådet i hele Europa.  

www.argentina.travel/en   

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...