25. november 2010
Studietur til Istrien og Kvarner bugten
Fra den 14. til 18. november vil 12 agenter fra 11 forskellige rejsebureauer deltage i en studietur til Kroatien. Turen er organiseret for at præsentere turist-tilbuddene i de i forvejen velbesøgte regioner Istrien og Kvarnerbugten.

Turen er planlagt fra Det Kroatiske Turistråds hovedkontor i Zagreb, og Relateds rolle har været at invitere agenter, håndtere flyplaner og ad hoc koordinering. De 12 agenter kommer fra forskellige dele af rejsebranchen, og både MICE- bureauer og charterbureauer er repræsenterede. Flere af dem har allerede Kroatien på deres program, mens andre besøger landet for første gang for at lære mere om mulighederne for at sende danske turister på ferie i Kroatien.

På turen vil agenterne besøge flere destinationer samt en lang række hoteller - og de vil også få lov at møde den kroatiske kultur ved musikshows og lokale vinsmagninger. Programmet vil også indeholde en workshop, hvor de danske agenter mødes med kroatiske rejsearrangører og hotelledere til en snak om fremtidige samarbejder.

Det Kroatiske Turistråd betaler alle leve- og rejseomkostninger, der er forbundet med rejsen.

 

Om Det Kroatiske Turistråd

Det Kroatiske Turistråd er en turistorganisation grundlagt med det formål at markedsføre Kroatien, fremme turismen i landet og styrke Kroatiens omdømme.

Hovedkontoret ligger i Kroatien. Det danske kontor arbejder under det skandinaviske kontor i Stockholm. Det Kroatiske Turistråd er repræsenteret i mere end 18 lande.

www.altomkroatien.dk

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...