20. Oktober 2011
Related skal brande Egypten i Danmark
I samarbejde med Egyptens nordiske turistkontor i Stockholm har Related fremover ansvaret for, at danskerne bliver eksponeret for Egyptens fortræffeligheder som turistland.

Related har netop skrevet en årskontrakt med Det Egyptiske Turistråd på al PR-arbejde i Danmark. Egypten har længe været repræsenteret i Danmark, men ønskede sig en ny strategi for, hvordan de fremover skal brande sig over for de danske turister.

- Vi har overtaget kunden per 1. oktober og befinder os stadig i researchfasen, hvor vi er i gang med at få et overblik over Egyptens historik i både medierne og i rejsebranchen. I november skal vi møde repræsentanterne på det skandinaviske kontor og præsentere dem vores planer for, hvordan vi fremover vil sætte de positive historier om Egypten på dagsordenen. Videopressemeddelelser og en opdatering på de sociale platforme er bl.a. nogle af de kanaler, vi vil tage i brug til at løfte kendskabet til Egypten blandt de danske turister, fortæller Mette Louise Ohana, Communications Specialist i Related.

Det Egyptiske Turistråd bliver det tredje turistråd i rækken, som Related skal repræsentere på det danske marked ved siden af Det Kroatiske Turistråd og Den Dominikanske Republik.
 

Om Det Egyptiske Turistråd

Det Egyptiske Turistråd er en turistorganisation grundlagt for at brande Egypten over for de danske turister og dermed øge kendskabet til landet som feriedestination.

I Norden bliver Egypten repræsenteret via det nordiske hovedkontor i Stockholm, der samarbejder med lokale PR-bureauer for at styrke Egyptens image i de respektive lande.

da.egypt.travel/

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...