29. maj 2013
Egypten sætter turbo på turisme med ministerbesøg og pressekonference
Den egyptiske turistminister har for første gang besøgt Skandinavien, og Related stod i den forbindelse for at arrangere pressekonference for den samlede nordiske rejsebranche på TUR-messen i Göteborg.

Som en del af en ny og forstærket markedsføringsstrategi i Norden var den egyptiske turistminister, Hisham Zaazou, på nordisk visit i anledning af den svenske TUR-messe, der blev afholdt i Göteborg i april måned.

Besøgets højdepunkt var en pressekonference med overskriften, ”Det nye Egypten”, hvor landet bl.a. præsenterede sit ønske om at fordoble antallet af turister inden for dette årti.

85 journalister og rejseoperatører mødte ministeren 
Egypten er et af verdens ældste civilisationer, og landet tiltrækker turister fra hele verden, da man her både kan opleve fortidens skatte og nyde ferielivet på stranden. Pressemødet med den egyptiske minister tiltrak derfor også mange journalister og aktører fra rejsebranchen. Hele 85 deltagere fra TV, rejsemedier og rejsebureauer var samlet for at høre nyt om Egypten.

Related stod for det forudgående arbejde med at planlægge og arrangere pressemødet og den efterfølgende reception samt for at invitere de mange deltagere, der kom fra hele Norden. Arbejdet resulterede bl.a. i et live interview fra messen med ministeren til den svenske kanal, TV4.

Udover pressemødet havde Egypten også lejlighed til at præsentere landets turistpotentiale på sin messestand på TUR-messen, der rummede 90 lande og 500 udstillere i alt. Den egyptiske stand var velbesøgt alle messedage, og der var generelt stor interesse for at genopdage den populære destination.
 
 

Om Det Egyptiske Turistråd

Det Egyptiske Turistråd er en turistorganisation grundlagt for at brande Egypten over for de danske turister og dermed øge kendskabet til landet som feriedestination.

I Norden bliver Egypten repræsenteret via det nordiske hovedkontor i Stockholm, der samarbejder med lokale PR-bureauer for at styrke Egyptens image i de respektive lande.

da.egypt.travel/

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...