1. juni 2008
Kundeanalyse holder www.danski.dk på sporet

For at give skirejsebureauet Danski et klarere billede af, i hvor høj grad bureauets website er på rette spor, har Medieministeriet gennemført en online kundeanalyse på bureauets website danski.dk.

Med en konkurrence som trækplaster blev kunderne i undersøgelsen spurgt om deres mening og oplevelse af websitet, og om de har nemt nok ved at finde det, de søger. Undersøgelsen giver nu Danski en god indikation af, på hvilke områder der er plads til forbedring, og på hvilke områder kunderne mener, websitet allerede giver dem tilstrækkelig og tilfredsstillende information.

 

Om Danski

Danski blev grundlagt i 1982 og holder til i Randers. Danski tilbyder mere end 30 af de største, bedste og mest udfordrende skidestinationer i Alperne og Canada, bl.a. Canazei og Livigno i Italien, Val Thores, Alpe d’Huez og Avoriaz i Frankrig, Zermatt i Schweiz, Ischgl, Sölden og St. Anton i Østrig samt ikke mindst Banff og Whistler i Canada.

Danski dækker over de tidligere selskaber Dan Ski, Scan Ski, Ski Alpin, Skiway.dk, Ski1 og SKI-XTREME skirejser.

www.danski.dk
 

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...