21. august 2008
Nye konferencebrochurer til Comwell

Konference rådgivning
De ti danske hoteller i Comwell-hotelkæden har gennem de seneste år været igennem store forandringer. Hotellernes gamle konferencebrochurer havde derfor efterhånden en del år på bagen og afspejlede ikke længere den udvikling, som Comwell har været igennem. Comwell ønskede derfor at få udarbejdet et nyt sæt brochurer, som tegner et mere præcist billede af de oplevelser, man kan forvente at møde som konferencearrangør på Comwell-hotellerne. Comwell er for eksempel de første herhjemme til at tilbyde såkaldte Meeting Designere, som i tæt dialog med møde- eller konferencearrangøren kan rådgive og komme med forslag til blandt andet arbejdsmetoder, aktiviteter og værktøjer.

- På den måde spiller Meeting Designeren en stor rolle i forhold til at hjælpe mødearrangør og -deltagere med at sikre, at mødet eller konferencen lever op til sit formål, forklarer seniorrådgiver Henrik Eske.

Fokus på det unikke
Related står for at forfatte teksterne til de nye konferencebrochurer. Udfordringen er at sikre en rød tråd i brochurerne, samtidig med at de forskellige brochurer også har fokus på det enkelte hotels individuelle kompetencer. De skal naturligvis også fremhæve, hvorfor Comwell tilbyder de bedste rammer for et godt møde.

For at løse opgaven bedst muligt har vi været rundt i landet og besøge samtlige de 10 hoteller, så vi kunne få et godt indblik i faciliteterne og stemningen på de enkelte hoteller – lige fra Comwell Sønderborg i Sønderjylland til Comwell Borupgaard på Nordsjælland. På vores rundtur har også vi interviewet alle hoteldirektørerne og ladet dem fortælle, hvad der gør netop deres hotel til et særligt sted at besøge.

 

Om Comwell

Comwell ejer og driver hotel-, spa- og konferencecentre i hele Skandinavien.

Comwell introducerede konferencecenter-konceptet i Danmark i 1969 - dengang under navnet Scanticon – og i 1992 bragte Comwell spakonceptet til Skandinavien. Siden maj 2002 har virksomheden været kendt i Norden under navnet Comwell.

Comwell har i alt 11 hoteller i Danmark og to i Sverige.

www.comwell.dk
 

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...