1. september 2009
Color Line sætter fokus på Norge
Et samarbejde mellem rederiet Color Line og Related skal via en proaktiv PR-indsats sætte endnu mere fokus på Norge som attraktivt ferieland.


Rederiet Color Line, der er Danmarks absolut største transportør af danske feriegæster til Norge, ønsker at tiltrække endnu flere danske feriegæster til de norske destinationer og har derfor indgået et samarbejde med Related. Samarbejdet betyder, at Related har ansvar for rederiets PR-aktiviteter – både i forhold til den strategiske planlægning og den operationelle udførelse. 

Første punkt i samarbejdet har været, at Related sammen med Color Lines adm. direktør har udarbejdet en PR-strategi. PR-strategien sætter de overordnede rammer for Color Lines PR-indsats.

PR-indsatsen skal bl.a. sikre, at Color Line opnår relevant omtale i de medier, som er vigtige i forhold til at nå Color Lines kernemålgrupper. Herunder ikke mindst de danske feriegæster, som gerne skal kende Color Line som Danmarks førende transportør og udbyder af ferierejser til Norge.

I PR-indsatsen er der derfor fokus på, via de danske nyheds- og rejsemedier, at få fortalt om Color Lines rejser, feriemulighederne i Norge og nye interessante services. Men også mere erhvervsrettede nyheder om rederiets aktiviteter indgår i PR-indsatsen.
 

 

Om Color Line

Color Line A/S er Norges største – og et af Europas ledende – rederier, som hvert år fragter mere end 4,3 mio. gæster rundt med rederiets seks skibe på de fire internationale ruter mellem Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

Rederiet, som er et datterselskab af Color Group ASA, har en årlig omsætning på over 4,5 mia. kr. og en medarbejderstab på mere end 3.000 medarbejdere fordelt over hele Norden – heraf 160 medarbejdere i Danmark. Selskabet blev etableret i 1990.

www.colorline.dk
 

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...