5. juni 2006
Øget kendskab til Cofman i Danmark og Tyskland

Cofman er ikke førstevalg blandt danskere og tyskere, når der skal findes frem til et sommerhus. Virksomheden indledte derfor et samarbejde med Related om at øge presseindsatsen med det formål at øge målgruppens kendskab til Cofman.Via artikler og debatindlæg i relevante medier har målet været at skærpe målgruppernes opmærksomhed og viden om Cofman - og på længere sigt at blive kendt som landets foretrukne online portal for sommerhusudlejning. Derudover vil Cofman gerne være kendt som ”stedet”, hvor journalister kan indhente kommentarer til udlejningsmarkedet, feriestatus, hjemmeferie vs. charterferie og så videre.
Presseaktiviteterne har indtil videre omhandlet forskellige emner og tendenser som fx forecasts for sommerens udlejning, hvilke regioner danskerne helst vil leje sommerhus i, og hvad juleferien bruges til.

PR i Tyskland
Enkelte af pressemeddelelserne er versioneret og udsendt til relevante tyske medier, da de tyske turister udgør en stor gruppe af den potentielle målgruppe. Presseaktiviteterne har medført god omtale i både erhvervsmedier, lokalmedier og fagblade i Danmark og Tyskland. 

 

Om Cofman

Cofman.com ApS er en 100 pct. danskejet feriehusportal med over 60.000 ferieboliger i Danmark og Europa. På det tyske salgsmarked udbydes over 90.000 ferieboliger i Europa.  Desuden udbyder Cofman.com en række feriecentre i Danmark. Årligt finder og bestiller over 150.000 gæster feriebolig hos Cofman.com.

www.cofman.com

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...