15. juli 2010
Ny ernæringsvision for Sygehus Lillebælt

Related har i juni måned hjulpet et udvalg under Sygehus Lillebælt med at få formuleret en fælles vision for kost og ernæring på regionens fem sygehuse.

Projektgruppen havde selv fundet frem til en masse ideer og tanker, som de ønskede hjælp til at sætte sammen, så teksten blev kort og præcis – og dermed anvendelig i det videre arbejde med at optimere kosten på de fem sygehuse. Ernæringsvisionen skal fungere som en rettesnor og ”ledestjerne” for arbejdet med kost og ernæring - og fremme tværfaglighed og samarbejde mellem de forskellige faggrupper.

Projektgruppen overleverede deres arbejde på et møde, hvor Relateds tekstforfatter blev briefet på stil og tone, inden hun kunne kaste sig over opgaven. Og efter en enkelt godkendelsesrunde og et par tilretninger lå den nye kostvision klar til at blive implementeret i Sygehus Lillebælt.

 

Om Sygehus Lillebælt

Sygehus Lillebælt består af Kolding Sygehus, Vejle Sygehus, Middelfart Sygehus, Fredericia Sygehus og Give Sygehus og har 4.200 fuldtidsstillinger.

Sygehus Lillebælt har en samlet aktivitet på 3,1 mia. kr. og 60.700 indlagte patienter, der i gennemsnit er indlagt i 3,7 dage.

www.sygehuslillebaelt.dk 

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...