2. august 2009
Medieministeriet skaber drømmejob i virkeligheden

Uanset hvor god man er til at fastholde sine medarbejdere, vil der på en arbejdsplads som Odense Kommune med 17.000 ansatte altid være en naturlig medarbejderudskiftning. Det kræver, at der hvert år skal ansættes 2-3.000 nye medarbejdere i kommunen.

Derfor ønskede direktionen i kommunen at få udviklet en langsigtet rekrutteringsstrategi samt et nyt jobsite til at tiltrække og håndtere de tusindvis af årlige stillingsopslag inden for et bredt felt af vidt forskellige faggrupper. En opgave som Related vandt i samarbejde med reklamebureauet Aakjærs og webbureauet Skybrud.

Afklaring af kendetegn og styrker
En af Relateds roller har været at få afklaret kommunens kendetegn og styrker som arbejdsplads via en række interviews og fokusgrupper med de forskellige faggrupper. Medarbejdernes oplevelse af deres arbejdsplads er herefter holdt op imod dels direktionens image-ønsker, dels Odense-borgernes billede af Odense Kommune som arbejdsplads. Det samlede billede af arbejdspladsen, som blev skabt via interviews og undersøgelser, har efterfølgende været et vigtigt element i udviklingen af kommunens nye Employer Brand. Det sikrer nemlig, at det Employer Brand, der fremover kommunikeres, hviler på et troværdigt og genkendeligt billede af arbejdspladsen.

Se det nye Employer Branding-site her

 

 

Om Odense Kommune

Odense Kommune er med sine godt 186.000 indbyggere den største kommune i Region Syddanmark og den 3. største by i Danmark.

I forbindelse med kommunalreformen overgik kommunen fra det nedlagte Fyns Amt til Region Syddanmark, men den blev ikke sammenlagt med andre kommuner.
Kommunen beskæftiger 17.000 ansatte og er dermed den største arbejdsgiver på Fyn.

www.odense.dk

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...