20. april 2015
Nyt magasin for Esbjerg Erhvervsudvikling
Erhvervslivet i Danmarks femtestørste by er inde i en rivende udvikling, og derfor arbejder man målrettet med at tiltrække højtuddannet og kvalificeret arbejdskraft til området. Som en del af den indsats fik Related tilbage i februar til opgave at udarbejde alle artiklerne til tredje nummer af Esbjerg Erhvervsudviklings magasin EnergiMetropol.

Esbjerg Kommune oplever udfordringer med at tiltrække nye medarbejdere til området. Byen har de senere år udviklet sig fra havneby til Danmarks energimetropol og for at sætte fokus på denne udvikling og tiltrække endnu flere højtuddannede til byen, producerer Esbjerg Erhvervsudvikling og Esbjerg Kommune magasinet EnergiMetropol. Magasinet henvender sig særligt til ingeniører og maskinmestre – og sætter fokus på livet i Esbjerg Kommune og på alle de muligheder, der er, uanset om man er tilflytter, under uddannelse, iværksætter, virksomhedsleder, expat, kulturelsker eller noget helt andet. 

Hurtigt og velproduceret
Related producerer jævnligt artikler, cases og magasiner for virksomheder, og kunne derfor hurtigt sige ja til opgaven. Vi havde et indledende redaktionsmøde med Esbjerg Erhvervsudvikling og Esbjerg-bureauet Kirk & Holm, som stod for layout og foto. Related stod derefter for hele processen omkring artiklerne; kildekontakt og -aftaler, fotobrief, interview og produktion af i alt syv artikler plus en leder om livet i Esbjerg Kommune. 
 
I det tredje nummer af EnergiMetropol kan man bl.a. læse om, hvordan Susanne Hessellund har opbygget en af Danmarks mest succesrige helikopterbaser i Esbjerg lufthavn. Man kan derudover også få et indblik i, hvordan den unge EfB-fodboldspiller Jonas Knudsen har måtte kæmpe hårdt igennem hele sin karriere. Ud over karrierehistorierne kan man læse om hele Esbjerg Kommunes rige kulturliv i historien om Danmarks andet største musikspillested Tobakken, de grønne energi-initiativer i Tjæreborg, den fantastiske natur ved Hjerting strand og meget mere.      
 
- Det er altid dejligt at arbejde med magasiner, fordi man her producerer artikler til én samlet helhed. Artiklerne skal både have en individuel berettigelse og en rolle i den samlede helhed. Magasinet har samtidig en meget bred og varieret målgruppe, og det har været en spændende udfordring at matche det med Esbjerg Erhvervsudviklings budskaber og de interessante historier, som skulle fortælles. Og så var det spændende at lære endnu mere om, hvad Esbjerg har at byde på som by og energimetropol, fortæller Trine Abild, der er Strategic Director hos Related. 
 
Se det færdige magasin her.
 

Om Esbjerg Erhvervsudvikling

Esbjerg Erhvervsudvikling arbejder for vækst og udvikler og formidler samarbejdet mellem erhvervsliv, turisme, offentlige myndigheder, vidensinstitutioner og andre nøgleinteressenter, der har fokus på innovation og vækst. Det sydvestjyske erhvervscenter markedsfører hele Esbjerg Kommune som et attraktivt sted at bo, arbejde, uddanne sig, drive virksomhed eller holde ferie.

Esbjerg Erhvervsudvikling er en medlemsbaseret organisation med 1.000 medlemsvirksomheder og et stort virksomheds- og institutionsnetværk.

www.eeu.dk

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...