18. februar 2015
En dansk ZyXEL succeshistorie
Netværksproducenten ZyXEL har hjulpet mange virksomheder med integrerede netværksløsninger gennem tiden - en af dem er Den Frie Lærerskole i Ollerup på Fyn. For nyligt blev Related bedt om at udarbejde en dansk case-historie om netop denne installation, som Zyxel kan bruge på deres hjemmeside og i deres trykte materialer.

ZyXEL er globalt førende indenfor netværksløsninger som routere og LAN-forbindelser til både private og erhverv. På virksomhedens hjemmeside kan både nye og eksisterende kunder læse om nogle af de mange løsninger, virksomheden leverer. Der er bl.a. case-historier, der konkret beskriver, hvilke udfordringer og problemstillinger ZyXEL med sine produkter har været med til at løse.

Related har i den forbindelse hjulpet ZyXEL med at fortælle den danske succeshistorie om Den Frie Lærerskole i Ollerup på Fyn, der har fået lavet en komplet ZyXEL-installation. Når skolens hundredvis af elever og lærere skal være på nettet med deres computere, tablets og smartphones samtidig, kræver det nemlig et effektivt netværk, der kan klare selv den største belastning uden at gå i knæ. ZyXEL-installationen sikrer, at lærere og elever kan være på det trådløse netværk samtidig, uden at hverken forbindelse eller hastighed ryger. 
 
Formidling af de gode historier
Opgaven for Relateds tekstforfatter har været, via interviews og input fra flere sider, at kortlægge den baggrund og de udfordringer, der gik forud for installationen, og få sat ord på hvorledes ZyXEL-løsningen har hjulpet til at løse de udfordringer, skolen oplevede. 
 
For at give ZyXEL det bedst mulige resultat, sendte Realted en fotograf til Fyn for at besøge skolen, så layout og tekst kunne understøttes af flotte billeder.
 
- Vi producerer jævnligt cases til virksomheder, der, ligesom ZyXEL, ønsker at formidle de gode historier videre til nye og eksisterende samarbejdspartnere. Noget af det vigtigste er, at historien bliver formidlet i en tone, der passer til virksomheden, og at strukturen følger en klassisk narrativ model med forhistorien, udfordringen og løsningen. De tekster, vi laver, kan bruges i flere sammenhænge og på forskellige platforme – eksempelvis som cases på egen hjemmeside, i salgsmateriale eller i advertorials, forklarer Kathrine Graugaard, der er Account Executive i Related.
 

Om ZyXEL

I mere end 20 år har ZyXEL været førende indenfor netværksløsninger og er kendt for kompromisløs kvalitet. Produkterne bygger på et solidt kendskab til branchen, der garanterer effektive og sikre løsninger til både privatpersoner og virksomheder. ZyXEL har i alt over 70 millioner slutbrugere verden over.

www.zyxel.com

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...