4. juni 2008
Nyt nyhedsbrev for Telekæden

Related udvider i denne måned samarbejdet med Telekæden med et nyt elektronisk nyhedsbrev til erhvervssegmentet. Related varetager det meste af processen fra udvikling af koncept og udvælgelse af system, over udarbejdelse af redaktionelt indhold til analyse og evaluering af de enkelte udsendelser. Manglen på interne ressourcer og kompetencer er et afgørende parameter for, at Telekæden har valgt at outsource nyhedsbrevet. Det første nyhedsbrev for Telekæden udkommer d. 19. juni.

En god investering
Related har stor erfaring med at producere nyhedsbreve for både B2B- og B2C-kunder. Det elektroniske nyhedsbrev er en af de bedste investeringer inden for ekstern kommunikation. Det sikrer, at virksomheden ikke bliver glemt, og det er en god og effektiv måde at få de rette budskaber ud til sine interessenter - direkte i deres indbakke.

Hold øje med resultaterne
I Related udsender vi ikke nyhedsbreve uden at tracke og analysere på resultaterne. Statistikker og evaluering rapporteres altid tilbage til kunden. Succeskriteriet for det gode nyhedsbrev er nemlig, at indholdet både er relevant for modtageren og tilfører ham eller hende værdi. Dette kan samtidig sikres ved løbende at gennemføre online-analyser af kundernes præferencer mht. læsestof og udsendelsesfrekvens.

Derudover er det elektroniske nyhedsbrev en fremragende kanal til distribution af virksomhedens nyheder, online-publikationer og kataloger (e-pages), konkurrencer, online-analyser osv.

 

Om Telekæden

Telekæden er Danmarks største kæde med 112 butikker i hele Danmark samt en netbutik.

I Telekædens butikker findes der et bredt udvalg af teleprodukter, og virksomheden samarbejder med en række forskellige tele-operatører og hardware-producenter, så kunden frit kan vælge mellem abonnementer, operatører og mobiltelefoner.

Virksomheden har hovedkontor i Randers.

www.telekaeden.dk 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...