15. januar 2009
PR i Danmark, Norge, Sverige, Holland og Belgien for Targus
Verdens førende producent af pc-tasker og -udstyr, den amerikanske virksomhed Targus, har siden efteråret 2006 samarbejdet med Related om at skabe et supplement til deres mere traditionelle markedsføring - og om at generere synergi på tværs af deres markeder.


Related håndterer og koordinerer al presseaktivitet i Danmark, Norge, Sverige, Holland og Belgien. Det sker i et fast samarbejde med den marketingansvarlige hos Targus, dels via halvårlige møder, hvor nye aktiviteter planlægges, og de tidligere evalueres, dels via månedlige telefonmøder, hvor de konkrete budskaber udarbejdes.

Related håndterer samarbejdet med PR-partnerne i de aktuelle lande og styrer og koordinerer oversættelser, versioneringer, godkendelser, udsendelser, opfølgninger og afrapporteringer. Det sker dels for at lette arbejdet for Targus, så de kun har én kontaktperson, dels for at sikre, at al kommunikation følger den samme linje.

Top of mind hos de relevante medier
- I samarbejde med Related udvælger vi en række produkter og begivenheder, og så udvikler og versionerer de budskaberne til de forskellige markeder. De koordinerer og varetager hele processen og afrapporterer og analyserer omtalen månedligt. Vi kan virkelig begynde at mærke effekten af indsatsen, og at vores brand i langt højere grad end tidligere er top-of-mind hos de relevante medier – både på corporate- og produktniveau, fortæller Ulla Glud, der er Channel Marketing Manager hos Targus.

 

Om Targus

Targus blev grundlagt i 1983 og er i dag verdens førende producent af tasker og tilbehør, der er specielt designet til bærbare pc’er.

Virksomheden har aftaler med de største pc-producenter som fx HP, Dell, IBM, Toshiba, Fujitsu Siemens, og det sikrer, at Targus forsætter med at definere og udvikle markedet inden for tilbehør til notebooks og PDA’er.

Targus Group International har kontorer i det meste af verden og distribuerer i dag i mere end 145 lande. I Danmark har virksomheden kontor i Greve.

www.targus.com

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...