14. september 2010
Ekstern projektleder holder organisationen til ilden
Når man selv skal drive processen, er det nemmere at udsætte tingene. Derfor valgte TDC Hosting at lade Medieministeriet være projektleder på færdiggørelsen af deres nye website.

For mange virksomheder kan det være svært at få tid til at prioritere de interne projekter og opgaver. Derfor bliver interne kommunikationsprojekter ofte skubbet og skubbet, fordi der som regel altid er vigtigere eksterne ting at tage sig af.

Hos TDC Hosting tog man derfor konsekvensen og bad Medieministeriets projektleder Trine Abild - som i forvejen står for produktion og projektledelse af virksomhedens nyhedsbrev - om at agere projektleder på færdiggørelsen af deres nye website.

Nye opgaver skubber tingene
- Vi havde været i gang med sitet i et stykke tid, men det trak ud, fordi der hele tiden kom andre vigtige opgaver ind fra højre. Men vores website er vigtigt for os, og der var flere projekter, vi ikke kunne komme videre med, før det er klart, så derfor valgte vi at prioritere at få en ekstern projektleder på, så vi blev holdt til ilden, forklarer Jens Vester, der er Alliance Manager hos TDC Hosting og ansvarlig for det nye website.

Efter et indledende overdragelsesmøde overtog Trine derfor ansvaret for at få lavet en produktionsplan, som var realistisk – og ansvaret for, at den blev overholdt.

- Hvis vi selv skal stå for at drive processen, er det nemmere at udsætte tingene. Men når der ligger en plan, som vi har forpligtet os på, så når vi de ting, vi skal, fordi ellers så ringer Trine jo og rykker os, smiler Jens Vester.

Klar fase- og opgavefordeling
Processen blev delt op i en række faser, og de manglende opgaver blev defineret og fordelt. Undervejs blev der afholdt en række statusmøder, hvor eksempelvis tekster og layout blev gennemgået i plenum for at sikre kvalitet og enighed i redaktionsgruppen.

- Planen gav os et overblik over, hvad vi skulle nå, og når der var opgaver, som vi ikke selv kunne magte eller havde tid til, kunne Trine hurtigt overtage dem, konstaterer Jens Vester.

Medieministeriet har således stået for en række tekster og cases, samt for en introduktion til søgemaskineoptimering og et setup til en intern brugertest.

Se TDC Hostings nye website her
 

Om TDC Hosting

TDC Hosting beskæftiger sig med it-outsourcing og har erfaring med alle typer it-drift. TDC Hosting kan således både være ansvarlig for en enkelt server eller være outsourcings-partner på større, forretningskritiske løsninger.
Virksomheden opererer i Danmark, Sverige og Finland og råder over 17 moderne datacentre i Danmark samt datacentre i Sverige og Finland.

TDC Hosting er et selvstændigt datterselskab i TDC-koncernen.

www.tdchosting.dk 

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...