20. august 2010
Informationsfolder og landing page til NetDesign

NetDesign har løbende leveret routere til UNI-C’s kunder – typisk skoler og uddannelsesinstitutioner. I forsommeren 2010 blev en række af disse kunder tvunget til at skifte deres router ud. Budskabet hørte til i den teknisk tunge ende, og NetDesign bad derfor Relateds kommunikationsspecialist Karin Toftegaard Matthiesen om hjælp til tekstforfatningen.

Trykt folder og landing page
Kort fortalt bestod udfordringen i at kommunikere til skolerne, at de var nødt til at skifte deres router ud – en router som de i sin tid havde købt hos NetDesign. Denne type router gik nemlig ud af produktion – og konsekvensen var, at skolerne ikke længere kunne få support på den. Samtidig skulle skolerne informeres om de muligheder, de kunne vælge imellem som alternativer til den udgåede router.

- Budskabet blev hurtigt meget teknisk – ikke mindst når man tænker på, at målgruppen typisk var skolelærere eller it-ansvarlige på skolen. Derfor lagde vi tekstopgaven over til Related, og i fællesskab kom vi frem til, at opgaven dels skulle løses ved at udsende en tre-siders informationsfolder til skolerne med de vigtigste oplysninger, dels via en landing page med uddybende informationer, forklarer Tina Sundstrup, der er AD/grafisk designer hos NetDesign.  

På denne måde kunne modtagerne starte med at læse folderen og få et hurtigt overblik over mulighederne. Herefter fik de mulighed for enten at tage direkte kontakt til NetDesign for at høre mere - eller for at orientere sig yderligere på en landing page, som indeholdt mere information end folderen – bl.a. om finansiering og tekniske specifikationer.

Positive reaktioner fra kunderne
Efter udsendelsen af informationsfolderen i begyndelsen af juni måned fik NetDesign rigtig mange positive henvendelser fra skoler over hele landet.

- Meldingen var, at modtagerne var glade og havde følt sig godt klædt på til et køb af ny router efter gennemlæsningen af folderen, så allerede efter kort tid havde vi fået de første bestillinger. Et stort antal af henvendelserne førte til et køb, og det er vi meget tilfredse med. Jeg er ret overbevist om, at det faktum, at vi fik eksterne øjne på det tekniske budskab og ”oversat” det til almindelig dansk var med til at få så mange af kunderne med, slutter Tina Sundstrup. 

Se landing page her

 

Om NetDesign

NetDesign skaber og varetager kundetilpassede IP-kommunikationsløsninger, som er med til at effektivisere og udvikle Danmarks største virksomheder og organisationer.

NetDesign arbejder med alle områder inden for Unified Communications, IP-telefoni, TelePresence, mobilitet, videoovervågning, LAN/WAN og WLAN, it-sikkerhed samt service og drift.

NetDesign blev grundlagt i 1988 og har i dag ca. 500 medarbejdere fordelt over to afdelinger i Farum og Skejby. Virksomheden er et datterselskab under TDC Totalløsninger A/S.

www.netdesign.dk 

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...