6. januar 2014
Related sikrede presseomtale af den tyske overvågningsproducent MOBOTIX
Hvert efterår afholder MOBOTIX partnerkonference (NPC). I 2013 fandt den sted i Riga, og som overvågningsgigantens nordiske PR-bureau var Related med og stod bl.a. for koordinering af journalistdeltagelse og interviewaftaler med spændende MOBOTIX-personligheder. Det resulterede i presseomtale hos nogle af de største sikkerhedsmedier såsom Detektor International.

Overvågningsproducenten MOBOTIXs årlige partnerkonference NPC var tæt pakket med præsentationer, strategiske oplæg og faglige diskussioner for MOBOTIX-partnere i Norden og Baltikum såsom distributører, forhandlere og installatører. Konferencen blev dækket på tæt hold af deltagere fra pressen, som deltog i et særskilt program for journalister, der blandt andet havde mulighed for eksklusive interviews med MOBOTIX-repræsentanter.
 
Forud for konferencen lå der således et stort arbejde for Relateds PR-konsulenter i at koordinere deltagelsen fra sikkerheds-, elektronik- og teknologi-medier fra de nordiske lande. Det resulterede i, at en eksklusiv skare af nordiske journalister drog til Riga i forbindelse med konferencen. 
 
Deltagelse sikrede nordisk mediedækning
Journalisternes deltagelse resulterede efterfølgende i større artikler i de forskellige fagmedier – men alle med forskellig vinkel, da der både var produktnyheder og tendenser at tage med fra konferencen.
 
Det danske erhvervsmagasin Installatør publicerede fx en artikel om MOBOTIXs fremgang på det danske marked, mens der i Norge var større interesse for sikkerhedsgigantens indtog på det private marked med lanceringen af en ny dørtelefon til de private hjem. Besøget på konferencen resulterede nemlig her i udgivelsen af et interview med Torsten Anstädt, der er chef for strategisk marketing i MOBOTIX, i branchemediet Elektronikkbransjen.  
 
Også et af verdens største sikkerhedsmedier, Detektor International, udkom i kølvandet på partnerkonferencen med et omfattende interview med MOBOTIXs nyudnævnte direktør, Dr. Magnus Ekerot.
 
Input til fremtidige PR-aktiviteter
Relateds PR-konsulenter holdte også en PR-repræsentation under selve konferencen. Tilstedeværelsen gav god mulighed for at møde de deltagende MOBOTIX-partnere, der arbejder med overvågningssystemerne til hverdag. Og det gav inspiration til fremtidige PR-aktiviteter. 
 
- At få lejlighed til at snakke med partnerne og få i indblik deres daglige succeshistorier med MOBOTIX-installationer gav gode input til spændende cases, som vi bruger i vores daglige arbejde til at illustrere fordelene ved en MOBOTIX-løsning over for slutbrugerne, fortæller Kenneth Nygaard Knudsen, Account Manager og Head of Tech i Related.
 
Med mange års erfaring som PR-partner for MOBOTIX har Related et solidt indblik i hvilke historier, der falder i mediernes interesse.  Så efter NPC er der udgangspunkt for at søsætte nye, spændene PR-aktiviteter i det nye år. 
 
Se eksempler på medieomtale her:
 
Elektronikkbransjen (side 90)
Installatør
 
 
 

Om Mobotix

Den tyske virksomhed Mobotix er leverandør af højopløselige digitale, netværksbaserede videosikkerhedssystemer, videoadministrations-software og systemtilbehør. Virksomheden, der blev grundlagt i 1999, har hovedkontor i dem tyske by Langmeil i Rheinland Pfalz.

Mobotix producerer digitale kameraer i megapixelklassen, kameraer der kan optage mange flere detaljer end konventionelle, analoge videoovervågningskameraer.

Virksomheden opererer gennem kvalificerede distributører og kommercielle forretningspartnere og er bredt repræsenteret i næsten alle dele af verden.

www.mobotix.com

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...