1. december 2014
Related sendte journalister på pressetur til MOBOTIX' hovedkvarter
Fem nordiske journalister er for nyligt hjemvendt fra en pressetur til MOBOTIX’ hovedkvarter i Langmeil i Tyskland. Presseturen skulle give journalisterne et unikt indblik i virksomheden, deres koncepter og organisationen bag. MOBOTIX er pioner inden for kamerateknologi og overvågningssystemer. Related stod bl.a. for at udvælge og invitere journalister og koordinere deres deltagelse.


Related er velbevandret i koordinering af presseture for rejsejournalister til såvel eksotiske, internationale som hyggelige, nationale destinationer. Men det er ikke kun for turismekunder, der senders journalister på presseture. En mindre skare af nordiske journalister fra udvalgte sikkerheds- og IT-medier drog i november sammen med Henrik Koch og Kathrine Graugaard fra Related til MOBOTIX’ hovedkvarter nær Kaiserslautern i det sydtyske for at få et eksklusivt indblik i den innovative virksomhed.
 
Tætpakket program
Journalisterne og de to Related-repræsentanter ankom til Langmeil en småkold mandag eftermiddag i november, hvor de efter en hyggelig middag med repræsentanter fra MOBOTIX fik en god nats søvn inden et spændende og tætpakket program ventede dagen efter. 
 
Programmet bød bland andet på præsentationer af MOBOTIX’ produkter og koncepter, så journalisterne fik syn for sagen af, hvad de nyskabende overvågningssystemer kan præstere. Efter en eksklusiv rundtur i virksomhedens produktionshal satte journalister og repræsentanter fra MOBOTIX’ ledelse hinanden stævne ved en såkaldt ”round table discussion”, hvor der var rig mulighed for at diskutere overvågningstendenser. 
 
- Den feedback, vi har fået fra de deltagende journalister, har været positiv. Under presseturen fik de ikke alene mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med MOBOTIX’ koncepter, de fik også en enestående chance for at stille spørgsmål til virksomhedens CEO, Klaus Gesmann, og på den måde få nogle unikke inputs, fortæller Kathrine Graugaard, Account Executive i Related, om journalisternes udbytte af presseturen.
 
Egne erfaringer betyder mere
Presseturen gav journalisterne spændende inputs til artikler og mulighed for at forfølge vinkler, som de ellers ikke havde kunnet. 
 
- Der er så mange muligheder med MOBOTIX’ systemer, og derfor er det en stor fordel at høre om teknologierne fra de personer, som har produkterne helt inde under huden og ved produktdemonstrationer se med egne øjne, hvor meget kameraerne egentlig kan. Det giver noget helt andet end at læse om et produkt i en pressemeddelelse, så på den måde er presseturen et rigtig godt redskab til at give fag- og nichemedier et bedre indblik i virksomhedens produkter og systemer, slutter Kathrine Graugaard.
 
 

Om Mobotix

Den tyske virksomhed Mobotix er leverandør af højopløselige digitale, netværksbaserede videosikkerhedssystemer, videoadministrations-software og systemtilbehør. Virksomheden, der blev grundlagt i 1999, har hovedkontor i dem tyske by Langmeil i Rheinland Pfalz.

Mobotix producerer digitale kameraer i megapixelklassen, kameraer der kan optage mange flere detaljer end konventionelle, analoge videoovervågningskameraer.

Virksomheden opererer gennem kvalificerede distributører og kommercielle forretningspartnere og er bredt repræsenteret i næsten alle dele af verden.

www.mobotix.com

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...