30. maj 2012
Related overvåger Mobotix PR-event
Related arbejdede hårdt i kulisserne, da Mobotix traditionen tro afholdt deres årlige NPC for diverse aktører og partnere. Som overvågningsgigantens nordiske og baltiske PR-bureau stod vi blandt andet for koordineringen af journalistdeltagelsen, interviews og en stor PR-præsentation på selve konferencen.

Omkring 150 faste og potentielle partnere var mødt frem, da Mobotix’ salgschef Dr. Magnus Ekerot mandag den 7. maj skød konferencen i gang med sin tale om blandt andet udviklingen inden for overvågningsbranchen. Under præsentationen blev det bl.a. fremhævet, at vækstprognoserne indenfor overvågningsbranchen er betydelige. Home automation-markedet vil isoleret set også vokse med rekordfart, og her baner Mobotix’ IP-sikkerhedsprodukter, såsom dørtelefonen T24, vejen til yderligere indtog på dette lukrative marked.

PR og præsentationer
Blandt tilhørerne var journalister fra Norge og Estland, der alle fik muligheden for efterfølgende at interviewe salgschefen under fire øjne. Det hele var koordineret af Relateds PR-konsulent, der under selve konferencen også stod for en præsentation af PR samt fordelene ved at samarbejde med Mobotix om netop dette. Præsentationen blev holdt sammen med Mobotix’ kommunikationschef og fokuserede især på konkrete cases.

Programmet bød ydermere på præsentationen af et nyt partnerprogram, og flere af Mobotix’ produkter blev vist frem, fx IP-baserede kameraer med hemisfæriske linser og megapixel-opløsning, såsom Mobotix D14D og S14 FlexMount.

Foto: Erik Andersen, fagredaktør på Elektronikkbransjen.
 
 

Om Mobotix

Den tyske virksomhed Mobotix er leverandør af højopløselige digitale, netværksbaserede videosikkerhedssystemer, videoadministrations-software og systemtilbehør. Virksomheden, der blev grundlagt i 1999, har hovedkontor i dem tyske by Langmeil i Rheinland Pfalz.

Mobotix producerer digitale kameraer i megapixelklassen, kameraer der kan optage mange flere detaljer end konventionelle, analoge videoovervågningskameraer.

Virksomheden opererer gennem kvalificerede distributører og kommercielle forretningspartnere og er bredt repræsenteret i næsten alle dele af verden.

www.mobotix.com

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...