20. maj 2015
På MOBOTIX partnerkonference i Tallin
Relateds Kathrine Graugaard er netop hjemvendt fra den estiske hovedstad Tallin. Her deltog hun i det årlige MOBOTIX NPC (National Partner Conference) for Norden og Baltikum for at få indsigt i den tyske overvågningsgigants nyeste produkter og teknologier, møde MOBOTIX-partnere og samle input og ideer til fremtidige presseaktiviteter.

Som PR-bureau er det vigtigt at have forståelse for og indsigt i kundernes produkter samt de tendenser, der præger markederne. Derfor steg Kathrine, der er Account Executive i Related og arbejder med vores IT- og teknologikunder, i sidste uge på et fly med kurs mod den estiske hovedstad Tallin for at deltage i den årlige partnerkonference afholdt af vores mangeårige kunde MOBOTIX.  Her ventede et tætpakket program med præsentationer, strategiske oplæg og faglige diskussioner omhandlende virksomhedens nyeste teknologier og løsninger inden for videosikkerhed.

Ny teknologi og innovative produkter
Konferencen danner hvert år rammen for, at MOBOTIX-distributører, -installatører og -forhandlere fra hele Norden og Baltikum kan blive introduceret til nye lanceringer og innovationer fra MOBOTIX og samtidig vidensdele og inspirere hinanden på kryds og tværs. Men også ud fra et PR-perspektiv er konferencen udbytterig: 
 
-Videosikkerhed er et komplekst og teknisk område, og NPC er en god lejlighed til at få vigtig indsigt i teknologierne og systemerne, så vi bedst muligt kan målrette vores indsatser og arbejdet med at sikre værdifuld omtale af MOBOTIX i nordiske nichemedier inden for IT- og sikkerhed, siger Kathrine Graugaard. 
 
Case-historier og pressemeddelelser på tapetet
Foruden faglige præsentationer og diskussioner bød konferencen også på socialt samvær og mange hyggelige timer. Traditionen tro rundende en storstilet gallamiddag konferencens første dag af med tre-retters menu, live musik og uddeling af priser til blandt andet de mest succesfulde, banebrydende og vækstende MOBOTIX-partnere og -projekter.  
 
Partnerkonferencen gav dermed rig lejlighed til at møde de mange partnere, der til dagligt har MOBOTIXs produkter og løsninger helt inde under huden: 
 
-Ved den årlige partnerkonference udveksler partnere erfaringer fra spændende projekter og installationer med MOBOTIXs kameraer.  På den måde er NPC en ideel mulighed for os som PR-bureau til at få nye input og ideer til fremtidige cases, som kan illustrere fordelene ved MOBOTIX-løsningerne i praksis, forklarer Kathrine, der er hjemvendt til kontoret med ny indsigt og inspiration. 
 
 

Om Mobotix

Den tyske virksomhed Mobotix er leverandør af højopløselige digitale, netværksbaserede videosikkerhedssystemer, videoadministrations-software og systemtilbehør. Virksomheden, der blev grundlagt i 1999, har hovedkontor i dem tyske by Langmeil i Rheinland Pfalz.

Mobotix producerer digitale kameraer i megapixelklassen, kameraer der kan optage mange flere detaljer end konventionelle, analoge videoovervågningskameraer.

Virksomheden opererer gennem kvalificerede distributører og kommercielle forretningspartnere og er bredt repræsenteret i næsten alle dele af verden.

www.mobotix.com

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...