3. januar 2011
Mobotix vedligeholder dialogen med B2B-nyhedsbrev
Mobotix’ pressestrategi læner sig i høj grad op af de mange overvågningsløsninger, der hver dag bliver sat op i organisationer, virksomheder og privatboliger verden over. Distributørerne og forhandlerne sidder på den vigtige viden om, hvor nye installationer sættes op, og dialogen med dem er derfor vigtig for at kunne føre strategien ud i livet.

Da Related overtog ansvaret for Mobotix’ presseaktiviteter i efteråret 2008, foreslog vi dem et elektronisk B2B-nyhedsbrev, MxNordic News, som en blandt flere kanaler til at komme i dialog med partnerne. Denne kontakt er meget vigtig, da det er igennem dem, at vi får information om, hvor nye installationer er sat op, og hvilke andre interessante ting, de arbejder på med Mobotix.   

Nærværende og let at læse
Indholdet i MxNordic News planlægges i samarbejde med Bo Ørbjerg, der er Business Development Manager for Mobotix i Norden og Baltikum og i daglig kontakt med nyhedsbrevets modtagere. I hver udgave er der en række faste rubrikker som fx månedens case, der går igen, men ellers er det alle typer nyheder som fx road shows, messer, nye partnere og produkter, der får en plads i nyhedsbrevet.

- Vi har stræbt efter at lave et nyhedsbrev, der ikke er for teksttungt, men i stedet illustrativt og med mange links til videre information. Nyhedsbrevet udsendes på engelsk, fordi modtagerne kommer fra otte forskellige lande. Vi forsøger at have artikler med fra alle landene, så nyhedsbrevet får en nærhed fortæller Mia Nielsen, der er kommunikationsspecialist i Related. 

Hvad læserne vil have …
Formålet med nyhedsbrevet er at inspirere de distributører og forhandlere, der modtager nyhedsbrevet, til at sælge Mobotix-løsninger ind, når de er ude ved en kunde. Derfor viser artiklerne på forskellige måder, hvordan Mobotix anvendes. Samtidig er der også plads til de sjove og mere skæve artikler om bl.a. robotter med indbyggede kameraer og liveovervågning af forskellige dyr i zoologisk have

Nyhedsbrevssystemet gør det muligt at se statistik på, hvor mange der har læst de forskellige artikler, og hvilke links der er klikket videre på. Det betyder, at man løbende kan tilpasse nyhedsbrevets indhold efter læsernes ønsker og gøre det mere relevant for dem. I samarbejde med Mobotix bliver nyhedsbrevet løbende evalueret, så feedbacken fra partnerne også bliver taget med i evalueringen.
 

Om Mobotix

Den tyske virksomhed Mobotix er leverandør af højopløselige digitale, netværksbaserede videosikkerhedssystemer, videoadministrations-software og systemtilbehør. Virksomheden, der blev grundlagt i 1999, har hovedkontor i dem tyske by Langmeil i Rheinland Pfalz.

Mobotix producerer digitale kameraer i megapixelklassen, kameraer der kan optage mange flere detaljer end konventionelle, analoge videoovervågningskameraer.

Virksomheden opererer gennem kvalificerede distributører og kommercielle forretningspartnere og er bredt repræsenteret i næsten alle dele af verden.

www.mobotix.com

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...