14. marts 2011
Related skriver ny kontrakt med Mobotix
Related fortsætter for 4. år i træk som lead agency for Mobotix i Norden og Baltikum.

Den succesfulde producent af overvågningskameraer Mobotix har skrevet ny kontrakt med Related, som også i 2011 skal fungere som lead agency for den tyske virksomhed på de nordiske og baltiske markeder.

- Alle har en holdning til overvågning, og derfor er det en rigtig spændende kunde at arbejde med. Med statement-pressemeddelelser og relevante cases forsøger vi at nuancere debatten, så det ikke kun er skræmmebilledet af overvågningssamfundet, der kommer til at dominere mediebilledet, fortæller projektleder i Related Mia Nielsen, der har arbejdet med Mobotix gennem alle årene.

2011 er blevet startet op med en grundig research i hvert enkelt land, hvor alle specialtillæg om overvågning, messer, interviewmuligheder med mere er blevet afdækket.
 

Om Mobotix

Den tyske virksomhed Mobotix er leverandør af højopløselige digitale, netværksbaserede videosikkerhedssystemer, videoadministrations-software og systemtilbehør. Virksomheden, der blev grundlagt i 1999, har hovedkontor i dem tyske by Langmeil i Rheinland Pfalz.

Mobotix producerer digitale kameraer i megapixelklassen, kameraer der kan optage mange flere detaljer end konventionelle, analoge videoovervågningskameraer.

Virksomheden opererer gennem kvalificerede distributører og kommercielle forretningspartnere og er bredt repræsenteret i næsten alle dele af verden.

www.mobotix.com

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...