15. marts 2010
Related introducerer Mobotix i Baltikum
I samarbejde med det litauiske kommunikationsbureau UAB Komunikacija ir konsultantai (i daglig tale ”KoKo PR”) udrullede Related i februar 2010 en større pressekampagne, som havde til formål at præsentere den succesfulde overvågningsproducents strategi for det baltiske marked og samtidig sætte fokus på virksomhedens innovative produkter.


- Vi har fået rigtig meget omtale på den pressemeddelelse, der blev sendt ud i forbindelse med kampagnen. Både sikkerhedsmedier, it-medier og nyhedsmedier har bragt historien om Mobotix, der nu uden tvivl har fået sin position slået fast som en af Baltikums ledende distributører af overvågningsudstyr, fortæller Gintare Motiejūnaitė fra KoKo PR, der koordinerer aktiviteterne i Baltikum via lokale samarbejdspartnere i Estland og Letland.

PR er kernen i strategien
Pressekampagnen bliver om cirka otte uger fulgt op af en ny aktivitet med fokus på Mobotix’ produkter. På den måde følges strategien om en kontinuerlig og relationsskabende indsats over for det baltiske mediemarked.

- PR-planen byder på både produktpressemeddelelser, cases og statement-pressemeddelelser, der skal skabe debat omkring nogle af de markedstendenser og barrierer, der er på det baltiske marked. PR er kernen i Mobotix’ markedsføringsstrategi, og de sætter derfor stor pris på den succes, som vi allerede har opnået i Baltikum, uddyber Mia Nielsen, der er kommunikationskonsulent i Related.

Om KoKo PR
UAB Komunikacija ir konsultantai (KoKo PR) har arbejdet med public relations siden 1997, og bureauet har samarbejdspartnere over hele verden. Virksomhedens mission er at blive længerevarende partnere og konsulenter til deres kunder og hjælpe dem med at kommunikere mest effektivt til de ønskede målgrupper.

 

Om Mobotix

Den tyske virksomhed Mobotix er leverandør af højopløselige digitale, netværksbaserede videosikkerhedssystemer, videoadministrations-software og systemtilbehør. Virksomheden, der blev grundlagt i 1999, har hovedkontor i dem tyske by Langmeil i Rheinland Pfalz.

Mobotix producerer digitale kameraer i megapixelklassen, kameraer der kan optage mange flere detaljer end konventionelle, analoge videoovervågningskameraer.

Virksomheden opererer gennem kvalificerede distributører og kommercielle forretningspartnere og er bredt repræsenteret i næsten alle dele af verden.

www.mobotix.com

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...