17. november 2008
Related i nyt PR-samarbejde med den tyske sikkerhedsgigant Mobotix

Den globale markedsleder inden for megapixel overvågningskameraer, Mobotix, går nu målrettet efter at blive den største udbyder af digital sikkerhedsteknik på det nordiske marked.

I samarbejde med Related lanceres nu en stor pressekampagne med Mobotix’ højteknologiske overvågningskameraer i centrum, der skal sætte fokus på Mobotix og deres innovative produkter gennem en omfattende presseindsats i hele Norden.

 

Om Mobotix

Den tyske virksomhed Mobotix er leverandør af højopløselige digitale, netværksbaserede videosikkerhedssystemer, videoadministrations-software og systemtilbehør. Virksomheden, der blev grundlagt i 1999, har hovedkontor i dem tyske by Langmeil i Rheinland Pfalz.

Mobotix producerer digitale kameraer i megapixelklassen, kameraer der kan optage mange flere detaljer end konventionelle, analoge videoovervågningskameraer.

Virksomheden opererer gennem kvalificerede distributører og kommercielle forretningspartnere og er bredt repræsenteret i næsten alle dele af verden.

www.mobotix.com

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...