15. januar 2010
Related fortsætter som lead agency for Mobotix

Den tyske producent af overvågningskameraer, Mobotix, har forlænget kontrakten med Related om at varetage virksomhedens PR-aktiviteter i de nordiske lande. Det forløbne års gode resultater i både Danmark, Norge, Sverige og Finland har overbevist Mobotix om, at PR er en vigtig brik for at nå målsætningerne for de forskellige markeder. Den nye kontrakt indbefatter derfor også Baltikum og Island, hvor Related gennem lokale partnere vil introducere Mobotix på markedet.

Related arbejde består hovedsagligt af udarbejdelse af pressemeddelelser og cases, der sætter fokus på fordelene ved Mobotix’ systemer. Samtidig er koordineringen og samspillet mellem Mobotix’ tyske PR-bureau og de lokale partnere i Norden, Baltikum og Finland også en stor del af opgaven. Opgaven varetages derfor af et team af Relateds medarbejdere, der har særlig fokus på og erfaring med internationale opgaver.
 

 

Om Mobotix

Den tyske virksomhed Mobotix er leverandør af højopløselige digitale, netværksbaserede videosikkerhedssystemer, videoadministrations-software og systemtilbehør. Virksomheden, der blev grundlagt i 1999, har hovedkontor i dem tyske by Langmeil i Rheinland Pfalz.

Mobotix producerer digitale kameraer i megapixelklassen, kameraer der kan optage mange flere detaljer end konventionelle, analoge videoovervågningskameraer.

Virksomheden opererer gennem kvalificerede distributører og kommercielle forretningspartnere og er bredt repræsenteret i næsten alle dele af verden.

www.mobotix.com

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...