7. juli 2009
Related hjælper Microsoft

Microsoft Danmark udnævnte for nylig en ny Dynamics C5-servicepartner, danske Systemconnect, som sammen med de 6 eksisterende partnere i C5-partnerteamet skal give alle Dynamics C5-brugere den bedst tænkelige support. Det er første gang siden 2002, at Microsoft Danmark og partnerteamet byder velkommen til en ny C5-parter, så den gode it-nyhed skulle selvfølgelig nødigt gå ubemærket hen for målgruppen af nye og kommende C5-brugere.

Derfor udarbejdede Related i tæt samarbejde med Microsoft Danmarks partnerchef en pressemeddelelse om nyheden. De relevante it-medier blev udvalgt, og pressemeddelelsen blev sendt målrettet ud. Udsendelsen blev suppleret med telefonisk opfølgning til de vigtigste medier for at sikre, at nyheden ikke var blevet overset, da medierne modtager store mængder pressemeddelelser hver dag. Resultatet af PR-indsatsen udeblev da heller ikke og førte til den forventede omtale.

Nyheden fik blandt andet omtale på CRN

 

Om Microsoft Danmark

Microsoft er et af verdens største it-firmaer med base i delstaten Washington, USA. Microsoft blev grundlagt af Bill Gates og Paul Allen i 1975, og virksomhedens mest populære produkter er operativsystemet Windows – efterfølgeren til DOS – og kontorpakken Office.

Microsoft har været repræsenteret i Danmark siden 1990, og antallet af medarbejdere ligger i dag på 1.050. Microsofts danske datterselskab ligger i Hellerup, mens udviklingscenteret MDCC er placeret i Vedbæk.

www.microsoft.com

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...