17. april 2007
Kundeanalyse for MB Solutions

Hosting-virksomheden MB Solutions udsender et nyhedsbrev fire gange årligt for at sikre sig en ”top-of-mind position” hos deres nuværende og potentielle kunder. Med nyhedsbrevet som distributionskanal udsendte MB Solutions i foråret 2007 en online-analyse for at indsamle viden om deres kunder.

- Hosting er et begreb, som det er svært at sætte ord på for vores kunder. Derfor har vi foretaget en online-analyse med fokus på kundernes forståelse af hosting, og det giver os en masse viden om, hvordan hosting opfattes, og hvor vi skal sætte ind kommunikativt for at øge kendskabet til begrebet, fortæller Bo Melson, der er adm. direktør, MB Solutions

Se eksempel på nyhedsbrevet her

 

Om MB Solutions

MB Solutions blev grundlagt i 2001 og beskæftiger i dag 20 medarbejdere på kontoret i Vejle. Virksomheden er specialiseret inden for implementering, drift og support af it-infrastruktur og udvikling af specialapplikationer inden for forsikring og HR.

MB Solutions har fokus på at levere ydelser med høj teknisk kompetence, fleksibilitet og et fornuftigt prisniveau. Virksomheden samarbejder med leverandører og partnere som bl.a. Microsoft, Citrix, SonicWALL og HP.

www.mb-solutions.dk

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...