9. marts 2012
Produktlancering af Doros første smartphone til ældre
Doro og Related går et spændende år i møde. Samarbejdet om PR i Danmark fortsætter på ottende år og byder blandt andet på en produktlancering af Doros første senior-smartphone.

Det går godt for den svenske virksomhed, Doro, der nu er europæisk markedsleder inden for mobiltelefoner til seniorer. Og i den nærmeste fremtid bliver der kun mere at lave, for Doro har netop taget det første skridt ind på markedet for smart devices. På verdens største mobilmesse i Barcelona præsenterede Doro i sidste uge bl.a. deres første smartphone til seniorer samt en yderst brugervenlig brugerflade, der ud over at være installeret på den nye smartphone, også kan anvendes på tablets og pc’er.

En PR-indsats fra Related før, under og efter messen sikrede, at de deltagende journalister fra Danmark blev gjort opmærksomme på nyhederne fra Doro og muligheden for at få produkterne demonstreret og få interviews på messen. Det fik bl.a. TV Avisen til at kigge forbi.  

PR-samarbejde siden 2005

Doro sælger deres produkter i 30 lande fordelt på fem kontinenter, herunder Danmark, hvor Related har fungeret som den svenske mobilproducents PR-bureau og forlængede arm siden 2005.

Så et spændende år for Doro betyder også et spændende år for Related.

- Doros mobiltelefoner er efterhånden ret kendte i Danmark, og de nye tiltag inden for smart devices udvider yderligere Doros relevans i forhold til målgruppen. Så vi vil fortsætte med at udbrede kendskabet til deres produkter bl.a. via sociale medier og samarbejde med medierne, ligesom vi også afprøver nye muligheder som eksempelvis events og brug af ambassadører, siger Mette Louise Ohana, PR Consultant i Related.

Se indslaget om Mobile World Congress i TV Avisen  her (under 18.30-nyhederne d. 28. februar med titlen ”Smartphones tromler af sted”)

 
 

Om Doro

Den svenske virksomhed Doro fokuserer på udvikling, markedsføring og salg af teleprodukter, som er specielt udviklede til det globalt voksende seniormarked. Virksomheden er især kendt for at producere mobiltelefoner med store taster.

Doro har mere end 38 års erfaring inden for telefoni, og produkterne sælges i mere end 30 lande på fem kontinenter. Det gør virksomheden til det førende brand inden for brugervenlige og letanvendelige mobiltelefoner.

www.doro.com

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...