31. marts 2011
Nyt liv til PR-indsats for Doro
En mangeårig indsats for Doro med fokus på produkt-PR udvides nu med brand-opbyggende aktiviteter, der skal øge kendskabet til virksomheden og dets seniorvenlige produkter.

Den svenske mobilproducent Doro har nu for syvende år i træk forlænget aftalen med Related, som dermed kan fortsætte det gode arbejde på det danske marked.

Doro er kendt for deres mobiltelefoner til seniorer, som de udvikler, så telefonerne passer til de ældres behov – og ikke omvendt. Så mens mobiltelefoner i mange år er blevet mindre og mindre og kan mere og mere, er Doro gået den stik modsatte vej og har lavet simple mobiltelefoner med ganske få funktioner og store taster. Det gør det lettere for de ældre at ringe og sms’e, fordi de rent faktisk kan høre telefonen, som bl.a. er kompatibel med høreapparater, og også kan ramme tasterne og se, hvad der står på skærmen.

Udvidelse af indsatsen
De seneste mange år har Related lavet produkt-PR for Doro og tilpasset deres internationale PR-budskaber til det danske marked. Samtidig har Related været pressens kontakt til Doro i Danmark. Det arbejde fortsætter, men samtidig udvides PR-indsatsen nu også med en række brand-opbyggende aktiviteter.

- Den hidtidige PR-indsats har fungeret rigtigt godt og har givet god omtale i bl.a. mange relevante magasiner. For at øge kendskabet til Doro og deres produkter yderligere vil vi i det kommende år også sætte fokus på en række brand-opbyggende aktiviteter. Vi skal bl.a. i gang med at arrangere speaking opportunities, finde nye partnerskaber og potentielle brand alliances for Doro i Danmark for at øge kendskabet til Doro blandt relevante faggrupper og slutbrugere. Events og opbygning af en dansk Facebookside er også på tegnebrættet, fortæller Mette Louise Ohana, kommunikationsspecialist i Related.
 

Om Doro

Den svenske virksomhed Doro fokuserer på udvikling, markedsføring og salg af teleprodukter, som er specielt udviklede til det globalt voksende seniormarked. Virksomheden er især kendt for at producere mobiltelefoner med store taster.

Doro har mere end 38 års erfaring inden for telefoni, og produkterne sælges i mere end 30 lande på fem kontinenter. Det gør virksomheden til det førende brand inden for brugervenlige og letanvendelige mobiltelefoner.

www.doro.com

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...