4. august 2011
Doro kaster sig ud i digital kommunikation
Related har i flere år arbejdet for at profilere Doro i Danmark. Seneste tiltag er en dansk Facebook-side, der skal hjælpe den svenske telefoni-virksomhed med at komme i dialog med de danske kunder og få skabt loyale ambassadører.


Doro er en svensk mobilproducent, som udvikler telekom-produkter specielt tilpasset den voksende andel af ældre i samfundet. I kraft af at en stigende del af de ældre – og ikke mindst de ældres pårørende - finder vej til Facebook, er det sociale medie blevet et relevant sted for Doro at være til stede. Den danske Facebook-side er endnu en national side i rækken af Doro Facebook-sider, som også findes i Norge, Sverige, Belgien samt England/Irland.

På den danske side kan interesserede brugere få gode råd, finde guides til hvordan man sender sms’er og mms’er eller komme med idéer til de fremtidige telefoners funktioner og design. Siden er samtidig oplagt til dialog, hvor man kan få hurtigt svar på sine spørgsmål – på dansk. Ved at alle spørgsmål og svar ligger på væggen, kan andre også få glæde af dem. Siden skal ligeledes bruges til at gøre opmærksom på, når Doros telefoner indgår i tests og konkurrencer i diverse danske medier, hvor de er populære præmier.

Større synlighed online
De ældres pårørende er ligeledes en vigtig målgruppe for Doro. Mange seniorer er tilbageholdende over for ny teknologi, og i mange tilfælde er det børn eller børnebørn som motiverer dem til at anskaffe sig en mobiltelefon. Facebook-siden er derfor ikke kun for de ældre, men også for at være til stede på en platform, hvor en meget stor del af de yngre alderssegmenter er aktive.
Tilstedeværelsen på sociale medier er samtidig med til at give Doro en bedre placering i søgemaskiner som fx Google, som ofte er et af de første steder, yngre pårørende typisk vil lede efter en mobiltelefon til deres ældre familiemedlemmer.
 

 

Om Doro

Den svenske virksomhed Doro fokuserer på udvikling, markedsføring og salg af teleprodukter, som er specielt udviklede til det globalt voksende seniormarked. Virksomheden er især kendt for at producere mobiltelefoner med store taster.

Doro har mere end 38 års erfaring inden for telefoni, og produkterne sælges i mere end 30 lande på fem kontinenter. Det gør virksomheden til det førende brand inden for brugervenlige og letanvendelige mobiltelefoner.

www.doro.com

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...