15. Marts 2017
Relateds tech-afdeling har vokseværk
Den 1. marts kunne Related føje endnu et tech-brand til kundelisten: Cooler Master. Som nordisk repræsentant skal Related håndtere al PR på tværs af fire nordiske lande.

Er man PC-bygger eller computerentusiast, kender man helt sikker Cooler Master, der er et af de største brands på verdensplan inden for computerkomponenter som kølere, strømforsyninger, kabinetter og PC-tilbehør. Og nu har brandet valgt Related til at håndtere sin nordiske PR-indsats.

Related skal stå for at producere og udsende pressemeddelelser i Danmark, Norge, Sverige og Finland samt håndtere kontakten med de nordiske journalister. Samtidig skal Related identificere muligheder for – og koordinere – produkttests, konkurrencer, product placement og lignende på alle relevante kanaler; herunder også indgå samarbejder med influencers på sociale medier som fx bloggere og YouTubere.

Med tilføjelsen af Cooler Master tæller Relateds faste kundeportefølje inden for forbrugerteknologiens verden seks store brands, og flere af dem er blandt de største internationale spillere inden for blandt andet netværksprodukter, lydprodukter og gaming-tilbehør.

- Vi er stolte over at kunne tiltrække et i tech-verden så anerkendt brand som Cooler Master. Det er et spændende brand med en solid produktportefølje og en stor fanskare verden over. Det giver en masse muligheder for at bygge videre på brandets position - og samtidig bidrage til at gøre dem endnu stærkere i norden, fortæller Relateds direktør Henrik Koch.
 

Om Cooler Master

Cooler Master har mere end 20 års erfaring i at udvikle computerkomponenter og -tilbehør, der skal gøre det til en unik oplevelse at bygge sin egen PC fra bunden.

Virksomheden, der har hovedkvarter i Taipei, men er repræsenteret verden over, arbejder ud fra en vision om konstant at gentænke og forny måden, hvorpå PC- maskiner designes, produceres og bruges.

www.coolermaster.com

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...