15. marts 2008
Related får it på dagsordenen

It-infrastruktur, netværk og ethernet er tunge emner, som kan være vanskelige at formidle. Derfor har Related den seneste tid hjulpet den engelske it-virksomhed Colt Group med at gøre de komplekse budskaber lettilgængelige og presseegnede for at øge virksomhedens tilstedeværelse i pressen.

I samarbejde med Colt Groups danske marketingkoordinator er der blevet udarbejdet en længerevarende PR-plan, som sikrer en konsistent indsats. PR-planen indeholder bl.a. cases, navnenyt, corporate news og branchespecifikke nyheder, som alt sammen skal være med til at øge kendskabet til Colt Group.

Ofte har virksomheder nogle løse idéer til historier, men har ikke tiden til at gøre noget ved dem. I Colt Groups tilfælde er Related deres forlængede arm, som kan sortere i idéerne ud fra en vurdering af, hvor PR-egnede historierne er. De gode historier laves til pressemeddelelser, og generelt er vi – i kraft af det ”smalle” indhold - i tæt kontakt med pressen for at optimere mulighederne. Hver måned udarbejdes der en rapport over mediedækningen af Colt Group, og PR-indsatsen justeres løbende ud fra effekten og mediernes respons på historierne.

 

Om Colt

COLT er en af Europas førende leverandører af kommunikationsløsninger til erhvervslivet med kontorer i 13 europæiske lande.

COLT har specialiseret sig i løsninger inden for data, telefoni og managed services til store og mellemstore virksomheder samt engroskunder. Virksomheden driver sit eget 25.000 km netværk, der omfatter metronetværk i 34 storbyer i 13 forskellige europæiske lande. 16.000 erhvervsbygninger samt 18 datacentre, der er koblet direkte op til netværket via fiberforbindelse.

www.colt.net

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...