15. april 2010
Nye produktark til CIM Mobility

Related hjalp i marts måned it-virksomheden CIM Mobility med at disponere og producere tekst til tre produktark, der skulle profilere virksomhedens SMS-tjeneste overfor tre forskellige målgrupper.

CIM Mobility’s SMS-koncept gør det fx nemt for medarbejderne i det offentlige at sende og modtage SMS-beskeder til og fra kommunens borgere. Det gør det muligt for lærere og pædagoger løbende at udsende nyheds-SMS’er til forældre om fx skemaændringer, udflugter osv., og i retail-branchen kan man udnytte SMS’erne til at skabe mersalg og kundeloyalitet.

Processen skulle gå rimelig hurtigt, så efter et indledende briefingsmøde blev teksterne færdigskrevet og afstemt med kunden, som derefter kunne overlevere dem til sin egen grafiker.

 

Om CIM Mobility

CIM Mobility har siden 2004 leveret sms-løsninger til det danske erhvervsliv – herunder teleinformation i lufthavne og telekommunikation til bookingsystemer inden for sport og service.
Virksomheden integrerer informationssystemer med telekommunikation via avancerede produkter og løsninger.

CIM Mobility arbejder både som underleverandør og hovedleverandør - og tilbyder alt fra komplette leverancer til systemarkitektur og design.

http://www.cim-mobility.dk 

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...