1. marts 2009
PR synliggør Amitech i pressen

Den danske producent af fladskærms-tv, hifi og udstyr til det digitale hjem, Amitech, har set fordelen i at supplere den traditionelle markedsføring og annoncering med en aktiv PR-indsats.

Af samme grund har Amitech allieret sig med Related, der hjælper med at få eksponeret Amitechs mange nye produkter over for de danske forbrugere i medierne.

Relateds rolle i pressearbejdet består bl.a. i produktionen og udsendelse af målrettede pressemeddelelser om nye produkter og tiltag til medierne samt den op- eller efterfølgende pressekontakt. Arbejdet er med til at sikre Amitech en løbende eksponering af sine elektronikprodukter i de relevante nyhedsmedier og livsstilsmagasiner.

 

Om Amitech

Amitech A/S producerer blandt andet computere, fladskærms-TV, computerskærme, HiFi og mobilt udstyr til det skandinaviske marked. Produkterne har været på det danske marked i over 20 år, og siden 2002 har de også været at finde i Norge og Sverige.

Virksomheden har hovedsæde i Lystrup nord for Århus og beskæftiger 40 ansatte. Ifølge Gallup er kendskabet til Amitech blandt forbrugerne vokset støt gennem årene – således kender mere end 60 pct. af de danske forbrugere Amitech-mærket.
 
www.amitech.dk

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...